Close
Persbericht: Hans Biesheuvel opent HNK Den Haag

Persbericht: Hans Biesheuvel opent HNK Den Haag

HOOFDDORP, 6 november 2014  – NSI N.V. (“NSI”) heeft gisteren in Den Haag de 6e HNK vestiging officieel geopend. HNK staat voor ‘Het Nieuwe Kantoor’.  Met HNK speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service concepten in de kantorenmarkt. NSI rolt het HNK concept landelijk uit. Hans Biesheuvel, oud voorzitter MKB Nederland en initiatiefnemer van ‘ONL voor  Ondernemers’, verrichtte de feestelijke opening. De eerste huurders hebben inmiddels hun intrek genomen.

HNK biedt een inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, kantoorruimtes, vergader-accommodaties, horeca en veel ondersteunende diensten. Daarin voert NSI diverse proposities, waarbij de huurder de ruimte, de looptijd en de gewenste diensten kan kiezen.

Hans Biesheuvel “Met ‘ONL voor Ondernemers’ proberen wij actief bij te dragen aan een beter ondernemersklimaat. Onder andere door gezamenlijk sterker te staan. Het HNK concept faciliteert die gedachte. HNK biedt een inspirerende omgeving om je eigen business te runnen, omgeven door andere ondernemers waarmee je kan sparren. De opzet en de sfeer maken het laagdrempelig voor ondernemers om elkaars kracht op te zoeken.”

HNK Den Haag ligt aan de poort van het Forepark en het woongebied Leidschenveen. Het gebouw (ca 15.000 m2) heeft een prominente uitstraling en is strategisch gelegen direct aan de A4. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en ook per openbaar vervoer is HNK Den Haag goed bereikbaar. Naast ‘kantoor op maat’ (kantoorruimte met flexibele metrage en looptijd) biedt HNK Den Haag ook Managed offices (volledig ingerichte kantoorruimtes), flexwerkplekken, diverse vergaderruimtes en een Grand Café. De eerste huurcontracten zijn al gesloten.

Over NSI

NSI creëert met en voor haar klanten inspirerende omgevingen om succesvol te ontmoeten, te werken en te ondernemen. NSI belegt in kantoren en winkels op kwalitatief hoogwaardige en bedrijvige locaties in Nederland en België. NSI is een beursgenoteerde vastgoedmaatschappij en beheert een belegd vermogen van circa € 1,7 miljard.

Over HNK

HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op ieder HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een sociaal hart,  flexplekken, managed offices, kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. De totale uitwerking en inrichting wordt toegespitst op de behoefte voor het specifieke gebied of de locatie.Momenteel zijn er HNK vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Hoofddorp. HNK Apeldoorn wordt per december dit jaar geopend.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *