Close

HNK Rotterdam Centrum – Vergaderen

Vergaderruimte huren in HNK Rotterdam Centrum

Omdat we weten hoe belangrijk een vergadering of presentatie kan zijn, doen we er alles aan om een goede sfeer te creëren. Want je vergadert zoals je je voelt.

HNK Rotterdam Centrum: de locatie

HNK Rotterdam Westblaak is een modern gebouw, gelegen midden in het centrum van Rotterdam. De vestiging biedt vier frisse, inspirerende vergaderruimtes waar je je snel op je gemak voelt. De grootste ruimte bevindt zich naast het ‘sociale hart’ op de begane grond en biedt plek aan 12 personen. De overige drie zijn geschikt voor 1-6 personen en vind je op de 7e verdieping. Daarmee ben je verzekerd van een geweldig uitzicht over de wereldstad Rotterdam.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Uiteraard zijn de vergaderzalen voorzien van alle aansluitingen en apparatuur. Heb je speciale wensen? Dat kan gewoon. Wat kunnen we doen om je vergadering of presentatie tot een succes te maken? Laat ons weten wat je wensen zijn. Een andere opstelling of inrichting, een bijzondere ontvangst van je gasten … We denken graag met je mee!

Een pauze tussendoor of party achteraf

De horeca van HNK Rotterdam Westblaak zorgt graag voor je gasten. We houden een mooi plekje voor ze vrij, of brengen iets lekkers naar de vergaderruimte. Zit je vergadering of presentatie erop? Dan wil je misschien nog even napraten, of je succes vieren. Met onze uitgebreide horecafaciliteiten is het nog heel lang, heel gezellig.

Vergaderruimte huren bij HNK Rotterdam Centrum samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 12 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, coachgesprekken, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Rotterdam (Vasteland), Den Haag, Ede en Apeldoorn kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in Rotterdam Westblaak

Club HNK

Wil je gebruik maken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?