Close

Rotterdam Scheepvaartkwartier – Vergaderen

Vergaderruimte Huren in Rotterdam Scheepvaartkwartier

Nooit meer saai vergaderen

HNK Rotterdam besteedt veel aandacht aan design. Zo kun jij inspirerende ruimtes huren om te vergaderen, voor een coaching sessie, training, seminar of evenement.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier: de locatie

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier ligt midden in het Scheepvaartkwartier in hartje Rotterdam. De bruisende vestiging heeft 8 verschillende vergaderruimtes voor iedere vorm van bijeenkomt die je maar kunt bedenken. Ze bieden plek aan maximaal 35 personen. In de bijzondere vormgegeven ruimtes van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is vergaderen een waar feestje.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Of je nou kiest voor de lounge of een van de andere vergaderopties: welke extra voorzieningen je er bij boekt, bepaal je zelf. Zo kun je kiezen voor presentatieapparatuur, een afsluitende borrel of een compleet horeca arrangement. Maar ook de inrichting van de ruimte zelf is flexibel. Van carré tot klaslokaal, het is allemaal mogelijk. En ons HNK team staat klaar met ondersteuning waar gewenst.

Vergaderruimte huren bij HNK Rotterdam samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 35 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Den Haag, Ede en Apeldoorn kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

Club HNK

Wil je gebruik maken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?