Close

Den Haag – Vergaderen

Vergaderruimte huren in HNK Den Haag

Overleg op hoog niveau of informeel ‘even zitten’, het kan bij HNK Den Haag. We bieden inspirerende vergaderruimtes tot 150 personen.

HNK Den Haag: de locatie

Je vindt HNK Den Haag langs de A4, op het bedrijventerrein Den Haag Forepark. Door de centrale en gunstige ligging in de Randstad is de vestiging de ideale locatie voor een meeting, brainstorm of training.

Bij HNK Den Haag is vergaderen nooit meer saai. Je vindt er creatief ingerichte en inspirerende vergaderruimtes, waar je energie van krijgt. Iedere zaal is uniek, alle zijn ontworpen met een knipoog naar het politieke bestuurscentrum in de hofstad zelf. De ruimtes bieden plek aan 2 tot 150 personen.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Pasklaar vergaderen, dat is vergaderen bij HNK. Alles is namelijk mogelijk: brainstormen, vergaderen, een presentatie. Vertel ons je wensen, wij zorgen dat het in orde komt. Zo zorgt het HNK team graag voor catering of ontvangst van je gasten. En natuurlijk zijn alle ruimtes voorzien van audiovisuele middelen. Dus neem plaats in de ouderwetse fauteuil en laat de creativiteit stormen, of kies de carre-opstelling voor een wat formeler overleg: je hebt volop keuze qua ruimte en indeling.

Vergaderen in Den Haag samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 150 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Rotterdam, Den Haag en Ede en Apeldoorn kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in HNK Den Haag

Club HNK

Wil je gebruik maken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?