Close

Apeldoorn – Vergaderen

Vergaderruimte huren in Apeldoorn

Design is belangrijk bij HNK. Dus ook in Apeldoorn hebben we bijzonder vormgegeven vergaderruimtes die natuurlijk van alle gemakken zijn voorzien. Of je nou een afdelingsoverleg hebt of een grote presentatie voor een nieuwe klant. Bij HNK kun je terecht voor iedere soort bijeenkomst.

HNK Apeldoorn: de locatie

HNK Apeldoorn is een indrukwekkend gebouw met maar liefst 21 verdiepingen. Een opvallende verschijning, gelegen op de mooie Veluwe. De vestiging heeft een gunstige ligging aan de A50, waardoor ze goed bereikbaar is voor collega’s uit alle windstreken.

Je heb de keuze uit vijf vergaderzalen die ruimte bieden aan 2-60 personen. Drie ruimtes bevinden zich op de begane grond, en twee op de negentiende verdieping.  Vanaf die hoogte is het uitzicht absoluut fenomenaal.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Wat heb je nodig? Een ruimte met presentatiemogelijkheden, indeling in carré opstelling of juist in een kring? Zeg het maar, wij regelen het. Ook voor een borrel na afloop, een goede lunch of koffie- en thee-service staan we voor je klaar.

Vergaderen bij HNK Apeldoorn samengevat

  • Mogelijk voor groepen tot 60 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Apeldoorn, Ede, Rotterdam en Den Haag kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in HNK Apeldoorn

Club HNK

Wil je gebruikmaken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?