Close
Wethouder Vreugdenhil opent nieuwe vleugel HNK Ede

Wethouder Vreugdenhil opent nieuwe vleugel HNK Ede

HOOFDDORP, 2 februari 2018 – NSI N.V. (“NSI”) heeft de uitbreiding van HNK Ede in de vorm van een nieuwe kantoren vleugel gerealiseerd. Onder belangstelling van de aanwezige ondernemers heeft de Edese wethouder, Willemien Vreugdenhil, deze nieuwe vleugel gistermiddag op feestelijke manier geopend.

Ede Horapark bestaat uit zes kantoorgebouwen, waarvan in twee gebouwen HNK gehuisvest is. Deze twee kwalitatief hoogwaardige en duurzame gebouwen staan in een bosrijke omgeving, aan de kennisAs Ede- Wageningen, nabij het treinstation en de uitvalswegen A12 en A30. Beide gebouwen samen betreft circa 10.000 m2, waarvan reeds een aanzienlijk deel verhuurd is aan gerenommeerde bedrijven. Momenteel zijn nog een beperkt aantal Managed offices (ingerichte kantoorruimtes) beschikbaar en circa 2.500 m2 vrij in te richten kantoorvloeren (Kantoor op maat). Doordat NSI meerdere gebouwen binnen het Horapark in eigendom heeft, wordt samen met HNK, een compleet aanbod op het gebied van kantoorverhuur- en services aangeboden.Met een Grand Café, maar ook met vergaderen en andere diensten vervult HNK Ede een centrale rol binnen het Horapark en daarbuiten.

“Wij zijn trots op de resultaten van onze vestiging in Ede. Zoals elke HNK vestiging heeft ook onze vestiging in Ede de ambitie om meer te zijn dan een (werk) adres. Het gaat ons om het creëren van een werkomgeving die bedrijven prikkelt en daadwerkelijk ondersteunt in hun ambities. Het is de combinatie van werken, vergaderen, ontmoeten en verbinden.” Aldus Remco Boelens, directeur HNK.

De Edese wethouder Willemien Vreugdenhil, onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille economie en arbeidsmarkt, is enthousiast over de uitbreiding van HNK Ede: “Ede stimuleert ondernemerschap en bedrijvigheid in de regio. Op de KennisAs Ede-Wageningen en in FoodValley weten onderzoek, onderwijs en ondernemers elkaar te vinden en te versterken. HNK Ede sluit hier goed bij aan. Het is laagdrempelig voor ondernemers om kantoor te houden en onderling zaken te doen in deze inspirerende omgeving. Kortom: een goede aanvulling voor het kantorenaanbod in de Ede”.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht