Close
Uit de file aan het werk

Uit de file aan het werk

Als alle mensen in Nederland 1 dag in de week de auto zouden laten staan, was het fileprobleem voor het grootste gedeelte opgelost. Daarnaast zou de bijbehorende reductie van schadelijke uitlaatgassen een sterk positief effect hebben op zowel mens als milieu.

#Uitdefileaanhetwerk wil ervoor zorgen dat mensen vaker kiezen om fysieke afspraken of aanwezigheid te vervangen voor een digitale oplossing.

HNK snapt heel goed dat thuiswerken niet altijd de ideale oplossing is. “Er is een groot verschil tussen thuiswerken of in de buurt werken in een goede zakelijke omgeving als het gaat om productiviteit en het vergroten van zakelijke kansen.” (Remco Boelens, Directeur HNK). Daarom biedt HNK het comfort van een werkplek in een HNK kantoor bij jou in de buurt.

Graag nodigt HNK iedereen die op 13 november eens een dagje de auto laat staan uit om bij ons gratis te komen (flex)werken. Vanzelfsprekend vergezeld van een goede kop koffie en een hoop gelijkgestemden.

Dus pak 13 november lekker de fiets of het OV, in plaats van de auto, naar een van onze HNK locaties! Je zult zien dat het je bevalt!

Hartelijke groet,

Team HNK

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *