Close
Start met Circulaire Economie: 5 inspiratiesessies

Start met Circulaire Economie: 5 inspiratiesessies

Aansprekende bedrijven en ook de overheid zijn al gestart met Circulaire Economie. Wat is het, wat zijn inspirerende voorbeelden en hoe kun je het toepassen in jouw organisatie? HNK organiseert in de Week van de Circulaire Economie: StartCirculair

In samenwerking met ABN-AMRO en Bascommunicatie organiseert HNK (Het Nieuwe Kantoor) in deze week vijf inspiratiesessies. In anderhalf uur krijg je een krachtige inleiding op circulair ondernemen en organiseren, komen een aantal succesvolle koplopers aan bod en presenteren verschillende key note sprekers hun actuele ervaring met circulair ondernemen. Naast informatie neem je ook een aantal tips mee om zelf te starten met Circulaire Economie.

Locaties & aanmelding

Elke inspiratiesessie is van 9.30 tot 11.00 uur, vanaf 9 uur staat de koffie/ thee klaar. Moderator is Bas Douma/ Bascommunicatie, de inleiding op circulaire economie wordt gegeven door Rob Boerée, voormalig directeur RVO. Tevens is bij elke sessie een vertegenwoordiger van ABN AMRO aanwezig om de ervaringen vanuit de regio te delen.

[table id=1 /]

Aanmelding

Meld je vooraf én tijdig aan via info@HNK.nl onder vermelding van 1. datum en locatie, 2. je voornaam en achternaam, 3. organisatie en 4. je emailadres of via onderstaande button. Toegang is gratis.

Start ook met Circulaire Economie

Circulaire Economie is een item dat de komende jaren veel aandacht krijgt van bedrijven, organisaties en overheid. ABN-AMRO, Philips, Unilever, Desso, Auping, Gispen, Ahrend en andere inspirerende koplopers, zowel corporates als start-ups, investeren fors in de omslag naar een andere manier van ondernemen en organiseren: met een gesloten kringloop waarbij grondstoffen eindeloos worden hergebruikt en nieuwe waarde krijgen, met zo min mogelijk afval. Goed voor klimaat en milieu, goed voor de financiële resultaten van bedrijven.

Inspiratiesessies en workshops

Startcirculair is een initiatief van Bascommunicatie. Met inspiratiesessies en workshops draagt dit veelzijdige bureau bij aan meer bekendheid  rond circulair ondernemen en organiseren en ondersteunt het bedrijven en organisaties met de start ervan in de eigen werkomgeving. Zie Startcirculair.nl

HNK is mede initiatiefnemer van deze inspriratiesessies en workshops en faciliteert deze op de verschillende HNK vestigingen. Graag nodigen we jou, als relatie van HNK uit, om kosteloos bij deze sessies aanwezig te zijn. Wil je iemand meenemen? Natuurlijk is een relatie van jou ook welkom bij HNK.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *