Close
Stichting Yulius huurt 2.200 m2 in HNK Dordrecht

Stichting Yulius huurt 2.200 m2 in HNK Dordrecht

HOOFDDORP, 28 juni 2017  Stichting Yulius heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het centraal huisvesten van haar stafafdelingen bij HNK Dordrecht, aan de Burgermeester de Raadtsingel 93C in Dordrecht. Per 1 juli 2017 huurt Stichting Yulius circa 2.200 m2 kantoor op maat bij HNK Dordrecht, alsmede 30 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt eigenaar NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. Onderdeel van dit concept is Kantoor op Maat, waarbij de huurder precies het metrage en de diensten huurt die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.

Met de verhuizing naar HNK Dordrecht concentreert Stichting Yulius diverse stafafdelingen, die tot voor kort op verspreide locaties in Dordrecht zaten, in één gebouw. “Naast een operationele besparing door het samenbrengen van diverse diensten, huurt Yulius in HNK Dordrecht beduidend minder primaire meters dan in de andere gebouwen”, aldus Nico Koedam, manager Services en Vastgoed van Stichting Yulius. “Het aanvullende efficiency voordeel komt voort uit de flexibele en gedeelde diensten die HNK biedt alszijnde het delen van de HNK receptie met de andere huurders en het gebruik van de flexplekken, vergaderruimte en horeca wanneer wij dat wensen”.

HNK Dordrecht is zeer goed bereikbaar en staat op een zichtlocatie schuin tegenover NS station Dordrecht CS. Totaal biedt deze vestiging circa 5.600 m2 kantoorruimte. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Nespresso bar. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V., partner in Dynamis, adviseerde Stichting Yulius bij de aanhuur.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verhuurder NSI bij deze transactie.

Over Stichting Yulius

Yulius is een innovatieve organisatie, die met nieuwe initiatieven op de zorgvraag van cliënten inspeelt. Zo is er het wetenschappelijk onderzoekscentrum Yulius Academie, het Yulius Autisme Expertisecentrum en het Centrum voor Onverklaarde Lichamelijke Klachten. Ook zijn er specialisten Levensbeschouwelijke Zorg en is Yulius – onder de naam YOEP – expertisepartner in onderwijs én geestelijke gezondheidszorg. Al deze initiatieven hebben tot doel de behandeling van cliënten en leerlingen – en daardoor hun kwaliteit van leven – steeds verder te verbeteren.

Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht