Close
NSI opent 10e HNK vestiging: HNK Utrecht Centraal Station

NSI opent 10e HNK vestiging: HNK Utrecht Centraal Station

Burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, opent HNK Utrecht Centraal Station

HOOFDDORP, 15 oktober 2015 – NSI N.V. (“NSI”) heeft gistermiddag in Utrecht haar 10e HNK vestiging officieel geopend. De burgemeester van Utrecht, de heer Jan van Zanen, verrichte deze feestelijke handeling onder grote belangstelling van de aanwezige ondernemers. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

Johan Buijs, CEO NSI licht toe: “HNK Utrecht Centraal Station is onze 10e HNK vestiging, op weg naar de doelstelling van 20 vestigingen eind 2016.” HNK Utrecht Centraal Station is de 2e HNK vestiging in Utrecht, in navolging op het succes van de 1e vestiging aan de Weg der Verenigde Naties. Ook voor HNK Utrecht Centraal Station is de interesse groot. “Wij hebben nog voor de opening al 5.500 m2 voorverhuurd, wat een unieke prestatie is. Huurders kiezen zowel voor de locatie als het concept. Met deze 10e HNK vestiging bieden wij een prachtige locatie binnen een uniek netwerk voor wie op zoek is naar flexibiliteit, goede voorzieningen in een inspirerende omgeving.”

Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, is enthousiast over de komst van HNK Utrecht Centraal Station: “Utrecht heeft een sterke uitgangspositie. Met onze hoogopgeleide bevolking, centrale ligging en vernieuwende kracht is Utrecht kweekvijver van cultureel, sportief en zakelijk talent. Als gemeente zetten we ons in om het juiste klimaat te bieden om onze sterke positie te bestendigen en te blijven innoveren. HNK biedt de moderne huisvesting die bij de dynamiek van de stad Utrecht past.”

HNK Utrecht Centraal Station staat op een prominente zichtlocatie vanaf het spoor en zeer goed te bereiken vanaf het Centraal Station. Totaal biedt deze vestiging circa 9.000 m2 kantoorruimte, waarvan reeds zo’n 5.500 m2 verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 100 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en HNK Café Soof. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Momenteel zijn er HNK vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Hoofddorp, Apeldoorn, Den Bosch en HNK Ede. HNK Utrecht Centraal Station is de 10e HNK vestiging, waarmee HNK op schema ligt in het uitrollen van het concept naar een landelijk netwerk met ten minste 20 vestigingen ultimo 2016.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht