Close
HNK is actief tijdens de Tour de France. Jij ook?

HNK is actief tijdens de Tour de France. Jij ook?

Utrecht, 3 juli 2015 – HNK is actief tijdens de Tour de France en laat zich inspireren. Jij ook? HNK, dat staat voor Het Nieuwe Kantoor, is véél meer dan alleen een kantoorruimte. Netwerken, inspireren, delen & verbinden is de essentie. Vanzelfsprekend is HNK dan ook aanwezig bij de start van de Tour de France in Utrecht, maar ook bij de evenementen die rondom de tour georganiseerd worden. Met verschillende acties heeft HNK zich laten inspireren door de fiets. Heb jij de HNK fiets al gezien? Wij zijn erg benieuwd wat jij van de nieuwe fiets vindt, waar je hem gespot hebt en met wie. HNK daagt tijdens de Tour de France periode de ondernemer uit om op een originele manier een foto te maken van de HNK fiets, met of zonder bereider.

Breng je een huurder aan bij HNK of kom je zelf een kantoorruimte of werkplek huren, dan ontvangt je een echte HNK fiets. Vraag wel even naar de actie voorwaarden. Maak je de leukste foto van de HNK fiets en heb je deze in de HNK app of op de facebookpagina van HNK Utrecht geplaatst, dan ontvang je een waardebon van EUR 50 bij Kok fietsen uit Utrecht (Nachtegaalstraat 51). Per week wordt er een bon uitgereikt.

Wil je zorgen dat jouw (fiets) ambities niet spaak lopen? Doe mee aan de HNK acties of kom langs bij de HNK vestigingen. In Utrecht zit HNK aan de Weg der Verenigde Naties 1 en vanaf 1 september ook aan de Arthur van Schendelstraat 850.

HNK, dat staat voor Het Nieuwe Kantoor, is véél meer dan alleen een kantoorruimte. Netwerken, inspireren, delen & verbinden is de essentie.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een sociaal hart, flexplekken, managed offices, kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. Momenteel zijn er 9 HNK vestigingen verspreid door Nederland. De 10de vestiging wordt na de zomer geopend in Utrecht, HNK Utrecht Centraal Station aan de Arthur van Schendelstraat 850. De tweede vestiging in Utrecht is gevestigd aan de Weg der Verenigde Naties 1.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht