Close
Hoofdkantoor Action huurt bij NSI in HNK Hoofddorp

Hoofdkantoor Action huurt bij NSI in HNK Hoofddorp

HOOFDDORP, 1 juni 2017 – NSI heeft een langjarige huurovereenkomst met Action gesloten voor het huisvesten van hun hoofdkantoor. Per 1 juni 2017 huurt Ation 840 m2 kantoor op maat bij HNK Hoofddorp, alsmede 10 parkeerplaatsen op het voor het gebouw gelegen parkeerterrein. HNK Hoofdorp is gelegen in kantorenpark De Beukenhorst-Oost, aan de Antareslaan 65-81 te Hoofddorp. Met deze transactie is HNK Hoofddorp, op slechts een enkele Managed Office na, volledig verhuurd.

HNK Hoofddorp biedt in totaal circa 3.500 m2 kantoorruimte en is gelegen op kantorenpark De Beukenhorst-Oost. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met (net)werkplekken, flexwerkplekken, verschillende zitjes en lange werktafels en een open keuken met Nespresso bar. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de centrale receptie. De volledig ingerichte kantoorruimtes “managed offices” bevinden zich op de begane grond en op de derde etage. Op de bovenste etages worden de kantoortuimtes op maat verhuurd.

De verhuur van het gebouw is in handen van JLL en Cushman & Wakefield. NSI werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Over Action

Action is een Nederlandse winkelketen met meer dan 900 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk met het Europese hoofdkantoor in Zwaagdijk. De winkelketen biedt een uitgebreid en afwisselend assortiment, tegen verrassend lage prijzen. Action vestigt het kantoor voor de Nederlandse organisatie aan de Antareslaan in Hoofddorp

Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht