Close
Ruim 1.500 m2 kantoorruimte verhuurd bij HNK Den Haag

Ruim 1.500 m2 kantoorruimte verhuurd bij HNK Den Haag

HOOFDDORP, 13 maart 2017 – NSI HNK heeft overeenstemming bereikt met @ Valley, Aecom, TopBi en NBV Human Capital Scan over het huren van hun kantoor op maat bij HNK Den Haag. HNK Den Haag staat aan de Oude Middenweg 17 op een prominente zichtlocatie, direct aan de rijksweg A4. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt eigenaar NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. Onderdeel van dit concept is Kantoor op Maat, waarbij de huurder precies het metrage en de diensten huurt die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.

“Voor onze consultancy organisatie is het belangrijk dat wij onze medewerkers een locatie bieden waar ze zich thuis voelen. En tevens waar we op piekmomenten gebruik kunnen maken van extra ruimte in de vorm van voldoende parkeergelegenheid, vergaderruimtes en flexwerkplekken in het sociale hart”, aldus Eric Revers, managing partner van TopBI. “Bij HNK Den Haag hebben wij deze combinatie gevonden waardoor we efficiënt kunnen huren en werken. Kortom een locatie die perfect bij ons bedrijf past!”

@ Valley huurt circa 500 m2 kantoorruimte, TopBi circa 340 m2 en NBV Human Capital Scan circa 170m2 inclusief parkeerplaatsen. Aecom huurde al een kantoorruimte bij HNK Den Haag en heeft dit recent uitgebreid naar zo’n 570m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen.

COG Makelaars en CBRE hebben NSI begeleid bij de totstandkoming van deze transacties.

HNK Den Haag ligt aan de poort van het Forepark en het woongebied Leidschenveen. Het gebouw van ca 15.000 m2 heeft een prominente uitstraling en is strategisch gelegen direct aan de A4. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en ook per openbaar vervoer is HNK Den Haag goed bereikbaar. Naast ‘kantoor op maat’ (kantoorruimte met flexibele metrage en looptijd) biedt HNK Den Haag ook Managed offices (volledig ingerichte kantoorruimtes), flexwerkplekken, diverse vergaderruimtes en een Grand Café.

Over TopBI
TopBI is ervan overtuigd dat goede Business Intelligence en Analytics oplossingen het rendement en het succes van een bedrijf vergroten. TopBI realiseert slimme (Big) Data Analytics & Business Intelligence toepassingen die organisaties helpen om ‘elke dag betere beslissingen’ te nemen. De specialisten van TopBI geloven in teamwork, werken met plezier en kenmerken zich door vakmanschap en kwaliteit. De mensen bij TopBI maken graag het verschil.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *