Close
Blue10 huurt bij HNK Den Haag

Blue10 huurt bij HNK Den Haag

HOOFDDORP, 6 september 2016 – Blue10 heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 350 m2 Kantoor op maat met bijbehorende parkeerplaatsen bij HNK Den Haag. De ruimte is in overleg met Blue10 volledig volgens hun wensen turn key opgeleverd. HNK Den Haag staat aan de Oude Middenweg 17 op een prominente zichtlocatie direct aan de rijksweg A4. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt

Blue10 heeft specifiek voor de locatie HNK Den Haag gekozen vanwege de snelweglocatie en het HNK concept. ”De locatie van het gebouw, de goede bereikbaarheid direct aan de A4 met voldoende parkeergelegenheid, is voor ons ideaal”, aldus Marcel Duijvestijn, commercieel directeur van Blue10. “Daarnaast is de flexibiliteit voor ons belangrijk. We kunnen gebruik maken van de receptie, de vergaderruimtes, horeca en extra werk- en overlegplekken in het sociale hart, wanneer wij daar behoefte aan hebben. Hierdoor sluit HNK goed aan bij de ambitie die wij hebben vanuit Blue10”.

Het gebouw aan de Oude Middenweg 17 in Den Haag staat op een zichtlocatie direct aan de rijksweg A4. HNK Den Haag ligt aan de poort van het Forepark en het woongebied Leidschenveen. Het gebouw (ca 15.000 m2) heeft een prominente uitstraling en is strategisch gelegen direct aan de A4. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en ook per openbaar vervoer is HNK Den Haag goed bereikbaar. Naast ‘kantoor op maat’ (kantoorruimte met flexibele metrage en looptijd) biedt HNK Den Haag ook Managed offices (volledig ingerichte kantoorruimtes), flexwerkplekken, diverse vergaderruimtes en een Grand Café.

Over Blue10

Blue10 biedt een Cloud oplossing voor het digitaal verwerken van boekingsdocumenten, zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes, etc. Bij Blue10 werken op dit moment 17 mensen aan een Cloud-platform voor het digitaal verwerken van facturen. Vandaag de dag verwerken ruim 600 organisaties circa 2,5 miljoen facturen per jaar met onze software. Blue10 heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende softwareleverancier met software oplossingen die MKB en Non-Profit organisaties ontzorgen en eraan bijdragen dat organisaties geen omkijken meer hebben naar hun administratie. Vandaag de dag is Blue10 in Nederland en België actief. De komende jaren gaan wij onze grenzen verleggen naar omringende landen

Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 12 vestigingen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *