Close
BDO huurt in HNK Apeldoorn

BDO huurt in HNK Apeldoorn

Hoofddorp, 2 juli 2015 – NSI N.V. (“NSI”) heeft een langjarige huurovereenkomst met BDO Accountants & Adviseurs ( “BDO”) voor HNK Apeldoorn gesloten. BDO huurt vanaf 1 november aanstaande circa 1.400 m2 kantoorruimte op de 17de en 18de verdieping en 50 parkeerplaatsen in HNK Apeldoorn aan de Boogschuttersstraat. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestigingsconcepten in de kantorenmarkt.

HNK Apeldoorn ligt strategisch nabij de A50 en is een markant gebouw (circa 14.500 m²) van 21 verdiepingen hoog met een indrukwekkende architectuur. BDO opent een kantoor in Apeldoorn, naast de bestaande BDO-vestigingen in de regio zoals in Nunspeet, Ede en Zutphen. De nieuwe vestiging in HNK Apeldoorn krijgt een centrale functie in het gebied door vakspecialisten samen te brengen en de backoffice te clusteren om zo de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden. De adviseurs zijn en blijven vanuit de regio Arnhem, Nunspeet, Ede en Zutphen aanwezig. HNK Apeldoorn ligt dicht bij de op- en afrit van de A50 (Apeldoorn Noord) en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Mede door de goede bereikbaarheid en de gedeelde diensten, zoals bemande receptie, horeca en flexibele vergaderruimtes die HNK biedt, heeft BDO na een uitgebreide marktinventarisatie voor deze plek gekozen.

BDO werd bij de gehele aanhuurprocedure en due dilligence op de klimaatinstallatie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Over NSI
NSI creëert met en voor haar klanten inspirerende omgevingen om succesvol te ontmoeten, te werken en te ondernemen. NSI belegt in kantoren en winkels op kwalitatief hoogwaardige en bedrijvige locaties in Nederland en België. NSI is een beursgenoteerde vastgoedmaatschappij en beheert een belegd vermogen van circa € 1,1 miljard. NSI streeft ernaar het HNK concept uit te rollen naar 10-15% van de portefeuille van NSI.

Over HNK
HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De huurder huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking en opent na de zomer haar 10e vestiging, waarmee HNK op schema ligt in het uitrollen van het concept naar een landelijk netwerk met ten minste 20 vestigingen in 2016.

Over BDO
BDO heeft de ambitie om de rol van vertrouwde adviseur en onafhankelijke accountant te vervullen voor klanten en de maatschappij. Voor BDO zijn cijfers en regels niet het enige uitgangspunt. Een betrokken relatie en het beste advies van de vertrouwde adviseur zijn de basis voor een langdurige vertrouwensband tussen onze medewerkers en klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat het de mensen zijn die er toe doen en niet alleen de cijfers en regels. Daarom luidt onze pay-off “Omdat mensen tellen”. Duidelijker kan het niet.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht