Close
NSI verhuurt ruim 700 m2 kantoorruimte bij HNK Amsterdam Houthavens

NSI verhuurt ruim 700 m2 kantoorruimte bij HNK Amsterdam Houthavens

HOOFDDORP, 17 maart 2017  – Per 1 maart 2017 huurt Springest ruim 700 m2 kantoor op maat bij HNK Amsterdam Houthavens. HNK Amsterdam Houthavens is gelegen aan de Van Diemenstraat 100 met uitzicht op het IJ en biedt een veelheid van huurders kantoor onderdak. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt eigenaar NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. Onderdeel van dit concept is Kantoor op Maat, waarbij de huurder precies het metrage en de diensten huurt die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past.

Springest maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die HNK biedt. ““Springest hecht veel belang aan het geluk van haar medewerkers. Als beste werkgever van het jaar hebben we een reputatie hoog te houden. En we groeien ook nog eens hard, waardoor flexibiliteit belangrijk is. Dit wordt goed gefaciliteerd in het prachtige pand van HNK in de Oude Houthavens,” aldus Ruben Timmerman, oprichter van Springest. Op 10 minuten lopen van het Centraal Station,maar niet in de toeristische chaos van de stad, met uitzicht op het IJ, wat wil je nog meer?” 

HNK Amsterdam Houthavens biedt in totaal circa 11.000 m2 kantoorruimte op een unieke plek in Amsterdam, direct aan het IJ gelegen. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met (net)werkplekken, flexwerkplekken, verschillende zitjes en lange werktafels. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de horeca. De volledig ingerichte kantoorruimtes “managed offices” bevinden zich op de etage. Op de overige  etages worden de traditionele kantoorruimtes op maat verhuurd.

Over Springest

Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 38.000 trainingen van meer dan 4.000 verschillende aanbieders. Springest is ook actief in Duitsland en Engeland en verwelkomt maandelijks ongeveer 300.000 unieke bezoekers. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 50.000) en de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden voor een heel divers aanbod.

Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

hnk
0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *