Close
Nettl huurt bij HNK Den Haag

Nettl huurt bij HNK Den Haag

Vanaf 1 januari 2018 is Nettl Den Haag gehuisvest bij HNK Den Haag en toegetreden tot Club HNK. Members van HNK kunnen daardoor gebruik maken van de slimme netwerkers van Nettl met 15% voordeel op de diensten en nog scherpere tarieven voor drukwerk.

Door de toetreding van Nettl tot club HNK kunnen de HNK members naast 13 vergader- en kantoorlocaties, ook grafisch en digitaal werk voor de professionele communicatie ontvangen vanuit het HNK netwerk. Een mailtje met vermelding van het memberschapsnummer naar hnk@nettl.com is voldoende voor een ontwerp- en marketingoverleg met advies op maat, op je eigen favoriete HNK-vestiging. Zo heb je als HNK-member een volledig bemande grafische studio tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt, tegen 15% voordeel voor alle diensten.

Nettl is onderdeel van Grafenia plc, een web-to-print groep uit Manchester, Engeland.

Nettl Den Haag, zoals deze grafische groep heet, ontwerpt en produceert responsive websites en alle vormen van signing, drukwerk, beurs- en presentatiewanden. Het technische werk dat iedereen ingewikkeld vindt doet Nettl fluitend. Koppelingen maken tussen nieuwsbrief en webshop, betalingsmodules en het ontwerpen van marketing-apps bijvoorbeeld. Nettl heeft een gigantisch netwerk van slimme ontwerpers, drukkers, marketeers, tekstschrijvers, illustratoren, fotografen, app- en webbouwers

Op de foto vlnr.

Walter Mijnders (Nettl), Vanessa Oudshoorn Spaargaren-Mulder (HNK), Remco Boelens (HNK), Anja van de Klundert (Nettl), Sandra de Bruijn (Nettl), Maurice van de Klundert (Nettl), Juriaan van Beelen (Nettl NL)

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht