Close
Logeion organiseert circulaire economie- en communicatie event

Logeion organiseert circulaire economie- en communicatie event

Circulaire economie en communicatie.
Circulaire economie: dat is ondernemen of organiseren met een gesloten kringloop waarbij grondstoffen eindeloos worden hergebruikt en nieuwe waarde krijgen, met zo min mogelijk afval. Goed voor klimaat en milieu, goed voor de financiële resultaten van bedrijven. Maar wat is circulaire economie, wat betekent dit voor het communicatie- en marketingbeleid van jouw organisatie en wat vraagt het van jou als ‘marcom’-professional anno 2018?

Op dinsdag 6 maart organiseert Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatie professionals, een bijeenkomst bij HNK Amsterdam Zuid Oost. Tijdens deze interactieve middag krijg je antwoorden op de bovenstaande vragen.
Bas Douma (Bascommunicatie) treedt op als moderator en geeft je een inleiding over het onderwerp. Vervolgens betreden vier top sprekers het podium om te praten over circulaire economie in de organisaties waar zij werkzaam zijn. Gitta Wouters (ABN-AMRO) trapt af en vertelt vanuit haar rol als marketing- en communicatiemanager van de afdeling Duurzaam Bankieren hoe ABN AMRO circulaire economie stimuleert.
Marketing manager Tessa Bouwman (Gispen) vertelt over de verschillende uitdagingen die dit biedt op marketinggebied.
Rutger Buch (zzp’er) één van de initiatiefnemers van ‘Cirkelstad’, dat bedoeld is voor publieke en private partijen die in de regio werk maken van steden zonder afval en uitval.

Vanessa Oudshoorn Spaargaren (HNK/NSI, organiseerde eerder met Bas Douma en ABN Amro inspiratiesessies onder de naam ‘StartCirculair’ over hoe je dit kan toepassen in je organisatie). Hoe kijkt zij tegen circulaire economie aan en hoe zet HNK dit in?

Veel inspiratie, ervaringen van koplopers en de mogelijkheid om met elkaar in debat te gaan: dat is waar de Vakimpuls Circulaire economie om gaat! Wil jij vooroplopen en kunnen starten met circulaire economie in jouw organisatie? Dan zien wij jou graag op 6 maart bij HNK in Amsterdam Zuid-Oost. Aanmelden kan bij de receptie van HNK Amsterdam Zuid Oost. Voor HNK clubmembers en huurders is dit kosteloos.

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht