Close
HNK opent een nieuwe vleugel bij HNK Ede

HNK opent een nieuwe vleugel bij HNK Ede

HNK opent een nieuwe vleugel bij HNK Ede. Graag nodigen wij jou uit op donderdag 1 februari 2018 om deze feestelijke opening bij te wonen. Wethouder Willemien Vreugdenhil, onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille economie en arbeidsmarkt, zal de opening om 17.30 uur verrichten. Kom je borrelen, netwerken, inspiratie opdoen en de verschillende werk- en vergaderplekken bekijken? Wij horen graag of je erbij kunt zijn!

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur – ontvangst
17.30 uur – officiele opening
17.45 uur – netwerkborrel (met DJ)
19.00 uur – einde

HNK Ede

HNK Ede Horapark is een ware parel gelegen in het zuidelijke puntje van de Veluwe. Gelegen aan de voet van de Veluwe, in een bosrijke omgeving, is deze HNK vestiging de vergaderlocatie bij uitstek. Naast (ingerichte) kantoorruimtes en flexwerkplekken biedt deze vestiging vele vergaderruimtes van verschillende omvang voor een brede range aan bijeenkomsten en trainingen.

Door de vele faciliteiten met een uitstekend service niveau, is dit de plek waar iedereen wil werken. Zakelijke meetings met een vleugje ontspanning, want vanuit de vergadering, afspraak of werkplek, loop je zo het Hoekelumse bos of Maanderbos in.

Uitstekend bereikbaar via de A12 en A30, staat dit prachtige duurzame (label A) kantoor, waar je midden in de natuur alle HNK diensten vindt.

Zoals elke HNK vestiging heeft ook HNK Ede Horapark de ambitie om meer te zijn dan een (werk) adres. Het gaat ons om het creëren van een werkomgeving die bedrijven prikkelt en daadwerkelijk ondersteunt in hun ambities. In het centrale sociale hart ontvangen wij jou en jouw gasten elke dag in een insprirerende omgeving. Hier sluiten (net)werken en relaxen elkaar niet uit, maar gaan ze juist goed samen. Wij noemen dat de HNK Buzz.

HNK (Het Nieuwe Kantoor) is een inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, kantoorruimtes, vergaderaccommodaties, horeca en veel ondersteunende diensten. Met dit concept richt initiatiefnemer NSI (eveneens eigenaar van het gebouw) zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt.

ede
0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht