Close

Disaster Recovery Anywhere

Disaster Recovery Anywhere” –  de kwaliteit van de fysieke werkplek en digitale werkomgeving gegarandeerd.

KPN Business Continuity en NSI-HNK zijn een strategische samenwerking aangegaan onder de titel ‘Disaster Recovery Anywhere’. Klanten worden optimaal bediend op het gebied van uitwijk bij calamiteiten. Uitwijken kan, door de samenwerking tussen KPN en NSI-HNK, overal waar je het als bedrijf of werknemer maar nodig hebt binnen Nederland, net zoals je tegenwoordig overal flexibel kunt werken. De locaties van HNK dienen voor het  testen en uitwijken van klanten en zorgen voor een flexibele schil van locaties voor KPN Business Continuity, waarbij het kantorenportfolio van NSI buiten de HNK vestigingen als extra buffer kan dienen mochten bedrijven gedwongen worden langere tijd uit te wijken. HNK breidt met de samenwerking haar dienstenaanbod uit en kan bij calamiteiten nu ook de connectie naar de digitale werkomgeving van de klant garanderen. KPN Business Continuity zorgt ervoor dat ICT bij calamiteiten in goede handen is, zowel de hardware, de connectie naar de (Public) Cloud als de data die onze klanten gebruiken. De backbone van KPN en HNK kan met een druk op de knop gekoppeld worden. Zodoende kunnen bedrijf en werknemer bij calamiteiten gewoon blijven presteren zonder noemenswaardig oponthoud.

HNK ziet in de toekomst van werken en leven de elementen mobiliteit, de (fysieke) werkplek en ICT, naadloos in elkaar overlopen, waarbij bedrijven goed voorbereid moeten zijn op eventuele calamiteiten. Op het moment dat zich een calamiteit voordoet moet het operationeel proces rond de fysieke werkplek en digitale werkomgeving van de klant perfect georganiseerd zijn en dan zijn service en hospitality cruciaal. Met de samenwerking tussen KPN en NSI-HNK worden beide geborgd. De waardepropositie van beide partijen sluit mooi aan op de veranderende behoefte in de markt. Geen kwalitatieve werkplek zonder ICT, geen ICT zonder werkplek.

Naast de samenwerking op het vlak van Disaster Recovery staat de maatschappelijke verantwoordelijkheid, sustainability en well-being bij beide beursgenoteerde bedrijven hoog in het vaandel. Dat geeft extra glans aan de samenwerking.

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht