Close
Vijfvoudig wereldkampioen opent HNK Amsterdam Arena

Vijfvoudig wereldkampioen opent HNK Amsterdam Arena

Op de foto; Vlnr: Bernd Stahli, CEO NSI, Esther Schouten, Remco Boelens, directeur HNK.

HOOFDDORP, 16 december 2016 – NSI N.V. (“NSI”) heeft gistermiddag haar 13e HNK vestiging, HNK Amsterdam Arena officieel geopend. Dit is tevens de tweede HNK vestiging in Amsterdam. Vijfvoudig wereldkampioen boksen Esther Schouten verrichte deze feestelijke handeling onder belangstelling van aanwezige ondernemers en genodigden. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

Met HNK Amsterdam Arena heeft HNK een tweede locatie in hoofdstad. Remco Boelens, Directeur HNK licht toe: “Wij zijn trots dat wij aan een bruisende en ondernemende stad als Amsterdam een tweede centrale plek kunnen bieden voor ondernemers. Zoals elke HNK vestiging heeft ook HNK Amsterdam Arena de ambitie om meer te zijn dan een (werk) adres. Het gaat ons om het creëren van een werkomgeving die bedrijven prikkelt en daadwerkelijk ondersteunt in hun ambities. Het is de combinatie van werken, vergaderen, ontmoeten en verbinden.”

Esther Schouten, vijfvoudig wereldkampioen boksen, is enthousiast over de komst van HNK Amsterdam Arena: “Inspirerend om de kracht van het ondernemerschap op deze locatie te mogen ervaren. Een echte locatie voor winnaars!”

HNK Amsterdam Arena staat op het knooppunt van de A2, A9 en A10, direct aan de afrit van de A2 naar de Arena, woonmall Villa Arena en het Ziggo Dome. Totaal biedt deze vestiging circa 11.500 m2 kantoorruimte, waarvan reeds 50% verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 100 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en Café Soof. Tevens bevinden zich hier vergaderfaciliteiten en volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

Over HNK
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK is de ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Momenteel zijn er HNK vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Hoofddorp, Apeldoorn, Den Bosch, Dordrecht en Ede.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen:
NSI N.V. – Vanessa Oudshoorn Spaargaren, Manager Marketing
  T (020) 763 0300
E vanessa.oudshoornspaargaren@nsi.nl I www.nsi.nl I www.hnk.nl

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht