Close

Utrecht West – Club HNK

Club HNK, net zo dynamisch als je bedrijf

Je bedrijf staat niet stil, dus jij ook niet. Met Club HNK zit je niet vast aan een locatie maar heb je toch een bedrijfsadres. Je beschikt over een representatief kantoor wanneer en waar jij dat wilt. Werk en netwerk bij een van de vele HNK locaties. Er komen er steeds meer bij.

Je bent welkom bij alle HNK vestigingen en netwerkevenementen in Nederland als HNK Club member. Wil je intensiever gebruik maken van Club HNK, dan is een Business membership interessant. Dan heb je een professioneel adres, krijg je korting op vergaderruimte en heb je 5 dagen per week tussen 08.00 en 18.00 uur een werkplek tot je beschikking.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Onbepaalde tijd: EUR 99 per maand