Close

Flexibel werken in een omgeving waar groei centraal staat

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Flexibel werken in een full serviced kantooroplossing waar creativiteit, ondernemerschap en duurzaamheid samensmelten

Utrecht West: misschien wel de meest creatieve wijk van deze fijne stad. De inwoners zijn ondernemend en ontwikkelen veel initiatieven. Niet gek dus, dat de wijk wemelt van de (duurzame) ondernemers. Vlak achter de Jaarbeurs, grenzend aan de wijken Lombok, de Dichterswijk en Welgelegen & Den Hommel vind je HNK Utrecht West; dé plek om (duurzame) ondernemers te ontmoeten.

Elke buurt in West heeft zijn eigen dynamiek: van dorpse sferen in Den Hommel tot het multiculturele Lombok. In West komt het allemaal samen. Dit sluit perfect aan bij de HNK droom: het verbinden van ondernemers. Binnen HNK bieden we zzp’ers, scale-ups en grotere bedrijven, de kans om zich verder te ontwikkelen en samen te groeien. We streven ernaar om jou alles te kunnen bieden wat jij nodig hebt om te groeien. Van flexibele werkplekken tot full service kantooroplossingen. En ben je op zoek naar maatwerk? We denken graag met je mee om je droomkantoor te creëren.

Maak gebruik van de HNK community en laat je inspireren door andere ondernemers

Bij HNK staat verbinden centraal. Dit zie je terug in de locaties, waar ondernemers verzamelen in een centrum van ideeën en innovatie. Als flexwerker kun je aan de slag in de gezamenlijke ruimtes, waar je per uur of dag(deel) een plekje kunnen huren. Hier is netwerken een eitje: voordat je het zelf in de gaten hebt, ben je in contact met interessante ondernemers die eenzelfde visie hebben. Dit is dé plek waar prachtige ideeën ontstaan.

Ook alle andere huurders met een full service managed office of een kantoor op maat zoeken graag de interactie op in onze gezamenlijke ruimtes. Drink hier met een medehuurder een goede kop koffie bij onze Nespresso bar, of bestel voorafgaand aan je lunchafspraak met een klant een gezonde en lekkere lunch via de receptie. Onze receptie dames staan de hele dag met een glimlach voor je klaar.

HNK Utrecht West: de ideale locatie om af te spreken met klanten en te verbinden met mede-ondernemers

HNK Utrecht West bevindt zich aan de Weg der Verenigde Naties: met zo’n naam móet je wel ondernemers verbinden! De locatie is een echte ‘hub’ voor ondernemers in het kloppend hart van het land. Je bereikt HNK vanaf de Rijksweg A2 via de invalsroute; voor de actieve wandelaars ligt het grootste NS station van Nederland op loopafstand. Neem de Jaarbeurszijde als uitgang, zodat je direct op de route zit.

Toch niet zo van het lopen? Vanaf het station is HNK goed bereikbaar per sneltram en stadsbus. Ook deze stadsbussen vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde.

Onze HNK locaties kenmerken zich door de ideale ligging en goede bereikbaarheid. Hierom is HNK de ideale plek om af te spreken met een klant of te verbinden met mede-ondernemers. Meer informatie over de bereikbaarheid van HNK Utrecht West vind je hier.

Een flexibele bedrijfsruimte huren binnen de HNK community, aangepast op jouw situatie en wensen

Het is mooi om met een team écht iets te creëren: dat geeft energie. Bij HNK maken we dit mogelijk, door jou en je onderneming onderdeel te maken van de HNK community. Of je nu een flexibele werkplek huurt per dag of een managed office voor een flexibele periode huurt; meteen op je eerste dag word je onderdeel van het netwerk van ondernemers. Stap eens bij elkaar naar binnen of ontmoet elkaar in de gezamenlijke ruimtes voor een verse kop koffie. Wie weet welke ideeën ontstaan!

Bij HNK denken én groeien we graag met je mee. Jouw groei staat bij ons centraal. Heb je extra ruimte nodig? Dan kun je eenvoudig opschalen en doorgroeien. Maak je gebruik van onze managed offices, dan heb je het full service concept: de meubels staan al voor je klaar!

Ben je benieuwd naar deze HNK locatie? Boek dan een gratis rondleiding of wandel gewoon eventjes binnen. We helpen je graag!

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creeëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van één van onze flexplekken. Deze kun je eenvoudig online of bij onze receptie boeken.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Vergroot je netwerk, ontmoet inspirerende ondernemers en leer huurders van kantoren binnen HNK kennen. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om jouw bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Toch liever wat meer privacy om aan je project te werken? Een Managed Office huur je al vanaf €4,50 per uur!

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Utrecht West

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

030 – 410 050 0

Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht