Close
Utrecht West

HNK Utrecht West: Middelpunt van ondernemend Nederland

Weg der Verenigde Naties 1, 3527 KT Utrecht

LET OP! Onze 2e vestiging in Utrecht zit op de Arthur van Schendelstraat 650.

De Weg der Verenigde Naties: met zo’n naam móet je wel mensen bij elkaar brengen. HNK Utrecht West is dan ook een echte ‘hub’ voor ondernemers in het midden van het land.

Centrale ligging

HNK Utrecht West is centraal gelegen aan de belangrijkste invalsroute vanaf de Rijksweg A2 en op loopafstand van het grootste NS Station in Nederland. Dit maakt HNK Utrecht West de ideale plek om af te spreken met een klant of collega. Daarnaast kan je rekenen op alles wat je nodig hebt om je afspraak succesvol te laten verlopen. Drink een goede kop koffie bij de Nespresso bar of bestel (van te voren) een gezonde en lekkere lunch via de receptie, omdat er op deze vestiging geen Grand Café aanwezig is.

Een open kantoor met aandacht vormgegeven

Het sociale hart is het ondernemend kruispunt van HNK Utrecht West. Open en licht opgezet en met aandacht vormgegeven in het midden van het gebouw geeft het net dat extra’s voor al die ondernemers die hier onderdak vinden. Van multinational tot zzp’er.

Kom snel eens langs of bekijk HNK Utrecht West in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Utrecht West.

HNK Ede Horapark

Bel nu met Myrthe of een andere collega voor meer informatie

  Weg der Verenigde Naties 1
  3527 KT Utrecht
 030 – 41 00 500
  Receptie.UtrechtWest@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Utrecht


  • De winnaars van een HNK Fiets De winnaars van de Tour de France actie!

    De winnaars zijn bekend. De jongens van sneleentaxi.nl en Harald van Buro Blonk mochten bij onze locatie op de Weg der verenigde Naties 1 een waardebon van 50 Euro in ontvangst nemen, te besteden bij… - Lees meer >

  • 4 september 'Duurzame Dinsdag' bij HNK Utrecht West Duurzame dinsdag

    HNK opent haar derde Amsterdamse vestiging; HNK Amsterdam Schinkel. Graag nodigen wij jou uit op donderdag 14 juni de opening bij te wonen. Wij zien jou graag op de nieuwe vestiging gelegen op de… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Utrecht


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren