Close

Utrecht CS – Vergaderen

Vergaderruimte huren in HNK Utrecht Centraal Station

Vergaderen in stijlvolle ruimtes, geïnspireerd op de Domstad.

HNK Utrecht Centraal Station: de locatie

Effectief vergaderen doe je het beste op deze ideale locatie in het midden van het land, op tien minuten lopen van het grootste treinstation van Nederland. Ook met de auto is HNK Utrecht Centraal Station goed te bereiken. De vestiging ligt direct aan het spoor en op steenworp afstand van de binnenstad.

Bij HNK Utrecht Centraal Station kun je kiezen uit 7 vergaderruimtes. Elke ruimte heeft een eigen thema, een stijlvolle inrichting en beschikt over alle mogelijke voorzieningen voor succesvol vergaderen. De ruimtes zijn geschikt voor 2-40 personen.

Faciliteiten in de vergaderzaal

In de vergaderzalen vind je alles wat je nodig hebt aan audiovisueel materiaal. Heb je speciale wensen? Of heb je een bepaalde opstelling in je hoofd? HNK regelt het graag. Bovendien kan het Grand Café je voorzien van koffie en broodjes. Bestel alles zo van de kaart of geef je wensen door. Café Soof, arrangementen mogelijk of bestel vanaf de kaart.

Vergaderruimte huren in HNK Utrecht Centraal Station samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 40 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Ede, Apeldoorn en Den Haag kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in HNK Utrecht Centraal Station

Club HNK

Wil je gebruik maken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?