Close

Utrecht CS – Club HNK

Club HNK: een werkadres en netwerk door heel Nederland

Club HNK is speciaal ontwikkeld voor dynamische ondernemers. Als member kan je namelijk terecht bij alle vestigingen in het hele land voor kantoorruimte en vergaderfaciliteiten. Ook ben je welkom op interessante netwerkevenementen.

Het HNK netwerk breidt zich steeds verder uit en heeft al een mooie landelijke dekking. Jij bent als HNK member welkom bij alle vestigingen voor een inspirerende vergaderruimte of een representatief kantoor.

Verschillende memberships

Er zijn verschillende memberships mogelijk. Je kan HNK Club member worden of Business member. Een Business membership is interessant wanneer je meer uit je lidmaatschap wilt halen. Dan kan je rekenen op een bedrijfsadres, locker en 5 dagen per week tussen 08.00 en 18.00 uur een werkplek tot je beschikking.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Onbepaalde tijd: EUR 99 per maand