Close
Utrecht Centraal Station

HNK Utrecht Centraal Station: ruimte in de binnenstad

Arthur van Schendelstraat 650, Utrecht

HNK Utrecht Centraal Station is een karakteristiek gebouw, direct aan het spoor gelegen in het centrum van Utrecht. Deze HNK vestiging ligt op loopafstand van het treinstation, maar ook met de auto is HNK Utrecht Centraal Station goed te bereiken.

Op deze omvangrijke HNK locatie vind je een ruime keuze aan kantooroplossingen, van turn-key kantoorruimtes tot casco etages, maar ook flexplekken, vergaderruimtes, een sociaal hart met Grand Café.

Groeilocatie in Utrecht centrum

Huur een Kantoor op maat geheel naar eigen indeling en inzicht of ga voor een turn-key Managed office. Zoals in elke HNK, huur je precies zoals jij wilt. De Managed offices, flexplekken, het sociale hart en het Grand Café vind je op de begane grond. Kantoor op maat oplossingen op de overige etages, daar mag jij de indeling en inrichting bepalen. Heb je een uitgewerkt plan, dan leveren we casco op. Wil je alleen advies of juist alles tot aan de paperclips uitbesteden? Geen probleem, we hebben een adviseur stand-by die graag adviseert en – indien gewenst – jouw compleet ingerichte kantoor of hele vloer realiseert. De Managed Offices en vergaderruimtes vind je op de 1e etage.

Centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed, Centraal Station Utrecht ligt op loopafstand. Via het grootste station van Nederland zijn alle grote steden en uithoeken van Nederland te per trein, bus en tram te bereiken.

Treinstation Vaartsche Rijn ligt op 700 meter van de vestiging.

Met de auto is het kantoor goed te bereiken vanuit de oostelijke en zuidelijke richting. Parkeren is mogelijk voor het pand voor normaal parkeertarief. 

Een ondernemende en bruisende omgeving

De Arthur van Schendelstraat ligt in het stationsgebied van Utrecht, wat behoort tot de populairste kantoorlocaties van Utrecht. Met de binnenstad op een steenworp en het treinstation nabij is het geen wonder dat dit gebied veel bedrijven trekt.

Zowel het Centraal Station als winkelcentrum Hoog Catharijne bevinden zich op loopafstand van het kantoor. Nog dichterbij ligt het grote park tegenover het pand, heerlijk om in je pauze een rondje te lopen

Club HNK Business member

Wil je regelmatig gebruik maken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business membership van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Bekijk HNK Utrecht Centraal Station

Kom snel eens langs, bekijk HNK Utrecht Centraal Station in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Utrecht Centraal Station of download hier de folder.

Receptie HNK Utrecht centraal station

Bel nu met Lisa of een andere collega

 Arthur van Schendelstraat 650
 3511 MJ Utrecht
  030 – 410 0700
  receptie.utrechtcs@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Utrecht Centraal StationAl het nieuws van HNK Utrecht Centraal Station