Close

Een kantoorruimte huren in een stad vol historie

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Flexibel werken in een tijdelijke kantoorruimte in het hart van Nederland: welkom in de Domstad!

Utrecht, een stad met een rijke en middeleeuwse historie. Deze stad staat al jaren bekend als bruisende studentenstad, en dat kan ook bijna niet anders met het Utrecht Science Park ten oosten van de Domstad. Niet alleen op educatief vlak doet Utrecht het goed; ook zakelijk wordt Utrecht gezien als ware kennisstad vol creatief en ondernemend talent. Door de centrale ligging, het hoge kennisniveau en de wereldwijd sterke reputatie van de stad, willen bedrijven zich hier maar al te graag vestigen.

In de open en sociale binnenstad staan inspireren, van elkaar leren en verbinden centraal. Dit sluit perfect aan bij het HNK concept, waar die kenmerkende Utrechtse cultuur in terugkomt. In ons ondernemerscentrum kun je niet alleen een tijdelijke bedrijfsruimte huren, flexwerken of je bedrijf voor langere tijd stationeren; ook biedt HNK jou de ruimte om te netwerken, te verbinden met andere HNK huurders, te groeien en jouw ambities en dromen waar te maken.

Koffiebarretjes, huiskamercafés en onze eigen horeca: tal van opties om even op te laden

We kunnen ons zo voorstellen dat je af en toe even de ruimte nodig hebt om je hoofd leeg te maken en even bij te tanken. Gelukkig weet de stad Utrecht precies hoe dat moet! In zo’n tien minuten wandel je vanuit jouw kantoor de binnenstad in, waar je kunt kiezen uit een breed scala aan koffietentjes, huiskamercafés en bijzondere plekjes met de meest uiteenlopende gezonde en vernieuwende gerechten, drankjes en snacks. Maak een wandeling langs de grachten, stap wat steegjes in en ontdek hier verborgen hofjes, prachtige stadstuinen en historische monumenten.

Heb je wat minder tijd om naar de binnenstad te wandelen en wil je tóch even ontspannen met een heerlijke lunch of een vers vruchtensapje? Wij hebben het allemaal voor je! Je vindt heerlijke horeca op de begane grond van HNK Utrecht CS. Neem alle tijd die je nodig hebt en klets eens met andere huurders. Wie weet kom je wel tot een leuke samenwerking!

Flexibel werken in het hart van Nederland: de spil in het Nederlandse openbaar vervoer

HNK Utrecht CS: de naam verklapt het eigenlijk al. Alle HNK locaties kenmerken zich door hun bereikbaarheid, maar deze Utrechtse locatie is uitermate geschikt voor welk vervoersmiddel dan ook. In een kwartier wandel je naar het Centraal Station, waar je naar alle uithoeken van Nederland kunt afreizen. In zeven minuten arriveer je op station Utrecht Vaartsche Rijn, waar je diverse sprinters kunt pakken.

Utrechters zijn gek op fietsen; meng je in de gezellige en gastvrije menigte en stap ook op de fiets! Naast dat je op deze manier onafhankelijk bent van het openbaar vervoer en zijn vaste tijden, kun je ook eenvoudig de stad verkennen en mooie plekjes ontdekken. En mocht je liever met de auto reizen? Je kunt voor regulier parkeertarief voor de deur parkeren of een parkeerplek reserveren in onze parkeergarage. Meer informatie over de bereikbaarheid van HNK Utrecht CS vind je hier.

Kantooroplossingen die met je meegroeien: dát is HNK

Jouw bedrijf staat niet stil. Juist hierom is het belangrijk dat je een kantoorruimte hebt die met je meegroeit. Bij HNK denken we graag met je mee en bieden we jou en je bedrijf de ruimte die jij écht nodig hebt. Je betaalt alleen voor de metrages die je ook daadwerkelijk gebruikt; zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan.

Als flexwerker kun je terecht op onze begane grond, waar je in het HNK Café kunt werken en in onze vintage NS intercity stoelen kunt netwerken en vergaderen. Ben je op zoek naar een kant en klaar kantoor waar je de volgende dag nog in kunt trekken? Dan zijn onze turn-key managed offices uitermate geschikt voor jouw bedrijf. Het meubilair hebben we al voor je klaargezet! En bepaal je liever zelf je inrichting? Dan kunnen we samen een plan voor een kantoor op maat opstellen.

Een rondleiding is vrijblijvend en gratis en deze kun je boeken via onderstaande link of via 030 – 410 0700. Kom je gauw een keertje langs?

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Utrecht CS

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht