Close

Rotterdam Centrum – Club HNK

Je bedrijf zit daar waar je klanten zijn

Heb je geen vast kantoor nodig, maar wil je wel graag een professioneel adres? Als lid van HNK Club is je bedrijf niet gebonden aan één vaste plek. Je bent welkom op alle HNK vestigingen door heel Nederland. Zo kan je altijd precies dáár zijn, waar je klanten zitten.

Geen verplichtingen, wel de voordelen
Als lid van HNK Club ben je niet verplicht om een kantoorruimte te huren. Maar je hebt wel een lidmaatschap nodig om dat te doen. Je betaalt alleen voor de uren dat je werkt op de HNK vestiging van jouw keuze. Ook ben je als lid altijd welkom op onze netwerkbijeenkomsten.

Schrijf je gratis in
HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van HNK Club krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van flexplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175