Close

HNK Rotterdam Centrum

HNK Rotterdam Centrum: een A-locatie voor aanpakkers

Westblaak 180, 3012 KN Rotterdam

Hard werken doe je het beste in een stimulerende omgeving. HNK Rotterdam Centrum is dan ook een populaire plek onder ondernemende Rotterdammers. De combinatie van zzp’ers, startups en internationals zorgt hier voor een bijzondere dynamiek. In het ‘sociale hart’ op de begane grond wordt druk gewerkt en genetwerkt onder het genot van een uitstekende koffie of uitgebreide lunch.

Een eigen kantoor of flexwerkplek

HNK Rotterdam Centrum telt in totaal zo’n 8.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over ingerichte kantoorruimtes ‘Managed offices’, ‘Kantoren op maat’ en flexwerkplekken. Er zijn nog een aantal ruimtes te verdelen. Hoeveel ruimte of werkplekken heb jij nodig om je ambities te realiseren?

Vergaderen, presenteren en samenwerken

Bij flexibel werken hoort een kantoor dat dit ook is. Dankzij de gedeelde ruimtes en flexwerkplekken in HNK beschik je altijd over extra ruimte als dat nodig is. Een extra grote vergaderruimte, een plekje voor je zzp’ers of een kant-en-klaar kantoor om tijdelijk wat extra medewerkers te plaatsen…in HNK kun je direct opschalen als dat nodig is.

Café Soof

Zoals in elke HNK vestiging is het sociale hart de plek waar iedereen samenkomt. Hier vind je zitjes en hoekjes om even één-op-één te overleggen, vergaderruimtes, flexwerkplekken en natuurlijk een goede kop koffie.

Bij Café Soof kun je de hele dag terecht voor een broodje, uitgebreide lunch of gezellige borrel. Wil je iets eten tijdens een bespreking of heb je iets te vieren? De medewerkers van Café Soof maken iets lekkers voor je!

In het hart van de stad

HNK Rotterdam Centrum ligt in het hart van de stad, tussen de winkels en bij de populaire Witte de Withstraat, dat bekend is om z’n vele restaurants, trendy boetiekjes en galleries. Bovendien vind je de tram en metro om de hoek. Stap uit op het Eendrachtsplein (metrolijnen A, B, C en tramlijn 7) of Beurs (tramlijnen 8, 20, 21, 23 24, 25 en metrolijnen A, B, C, D en E).

Railslides en kickflips

Voor de deur is een nieuw skatepark aangelegd, dat intensief wordt gebruikt. Dat levert vaak een mooi spektakel op. Dus ook met het uitzicht zit het wel goed!

Kom je een keer kijken?

Benieuwd of HNK Rotterdam Centrum ook jouw plek kan zijn? Loop eens binnen. Of nog beter; bel voor een afspraak zodat er iemand klaar staat om je alles te laten zien en al je vragen te beantwoorden.

Receptie HNK Rotterdam Westblaak

Bel nu voor een afspraak

 Westblaak 180
 3012 KN Rotterdam
 +31 (0)10 310 3300
  Receptie.RotterdamCentrum@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Rotterdam CentrumAl het nieuws van HNK Rotterdam Westblaak