Close

Rotterdam Scheepvaartkwartier – Club HNK

Club HNK: net zo flexibel als je bedrijf

Geen vaste kantoorruimte nodig? Maar wel regelmatig behoefte aan een professioneel adres? Word member bij Club HNK: het gemak van een representatief eigen kantoor zonder vast te zitten aan één locatie. Als Club member ben je bovendien welkom op exclusieve netwerkevenementen. Waar je ook bent, HNK biedt je een fijne flexplek. En nodig gerust je klant uit: de receptionisten van het HNK team staan klaar om je gasten hartelijk te ontvangen.

Wil je echter een professioneel adres, postbus, korting op de huur van de vergaderruimtes of 5 dagen per week tussen 8:00 en 18:00 uur een werkplek tot je beschikking hebben? Dan is een HNK Business membership interessanter.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175