Close
Rotterdam Scheepvaartkwartier

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier: hotspot in de Maasstad

Vasteland 78, 3011 BN  Rotterdam

‘Vasteland’: het adres van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is net zo recht door zee als de Rotterdammers zelf. Geen woorden maar daden op deze locatie waar alle ondernemers terecht kunnen: van zzp’er tot multinational.

Eigenwijs kantoordesign

Het pand biedt midden in het Scheepvaartkwartier een eigenwijs kantoordesign met onder andere een comfortabele zithoek voor overleg. De bijzonder vormgegeven ruimtes zijn ook beschikbaar voor evenementen. Ons HNK team staat klaar met ondersteuning waar gewenst.

Dynamische ambiance

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heeft net als alle HNK vestigingen een ‘sociaal hart’. Hier ontstaat de zo kenmerkende HNK buzz. Mensen die even binnenlopen voor een kop koffie, wat langer blijven voor een afspraak of seminar, of regelmatig komen flexwerken. En natuurlijk zijn er de vaste huurders. Resultaat is een prettige, dynamische omgeving waar relaxen en (net)werken daily business is.

Kom snel eens langs of bekijk HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in het pand.

Receptie HNK Rotterdam

Bel nu voor een afspraak

 Vasteland 78
 3011 BN Rotterdam
 +31 (0)10 310 3000
  receptie.rotterdam@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier


  • Zomeractie Business membership HNK Wat ga jij doen deze zomer?

    Wist je dat je bij HNK de zomermaanden gratis kan werken als je nú een Business membership afsluit? Met een Business membership heb je een zakelijk postadres en een representatief kantoor bij de hand… - Lees meer >

  • Semco Style “iedereen de baas” Semco Style “iedereen de baas”

    Ondernemen is meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Of je nu start, innoveert of groeit: wat is de sleutel voor ondernemerssucces in deze ingewikkelde tijd?… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier


BewarenBewaren