Close

Hoofddorp: jouw flexibele kantoorruimte op ideale locatie huren

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Een tijdelijke kantoorruimte in Hoofddorp: daar waar internationaliteit de boventoon voert

Middenin de Randstad, vlakbij Amsterdam, vind je HNK-locatie Hoofddorp. Hoofddorp zelf kenmerkt zich door het moderne karakter en de ideale ligging op steenworp afstand van een van Europa’s grootste luchthavens. De internationale allure van deze locatie trekt grote multinationals aan zoals Walt Disney, L’Oréal en TNT. Daardoor zit je middenin het internationale ondernemersverkeer en vliegen de inspiratie en innovatie je zowat om de oren!

Ook jij kunt je bedrijf vestigen op deze ‘hub’-locatie. Bij HNK kun je een flexibele kantoorruimte huren voor zolang als jij nodig hebt. Ben je op zoek naar een ruimte om je projectgroep onder te brengen? Wil je je als ondernemer mengen tussen anderen en ben je op zoek naar een fijne stimulerende flexplek? Of wil je jouw scale-up naar een hoger niveau tillen in één van onze full serviced managed offices? Alles is mogelijk; bij ons krijg je de ruimte om de stap te maken. Kom jij HNK ontdekken?

Even ontspannen tussen de werkzaamheden door

Na een ochtend hard werken heb je soms behoefte aan een frisse neus. Deze haal je op nog geen kwartiertje lopen in het wandelbos; onderdeel van het Stadspark van Hoofddorp. Op zo’n vijf minuutjes verder wandelen vind je het winkelcentrum. Handig voor wanneer je wat nodig hebt, maar ook een laagdrempelige omgeving om een klant mee naartoe te nemen. Het zit namelijk vol horecagelegenheden! Voor een goede kop koffie of thee hoef je het HNK gebouw natuurlijk niet uit.

De schouwburg van Hoofddorp zit vlakbij het winkelcentrum. Een avondje ontspannen met klanten of partners staat garant voor een goede relatie! En mocht het laat worden, is er altijd de mogelijkheid te overnachten in een van de vele hotels in de buurt.

Twee HNK fietsen in de hal van HNK Hoofddorp

HNK Hoofddorp: goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid

Dat Hoofddorp dichtbij de luchthaven ligt is bekend, maar ook met het openbaar vervoer en de auto is de HNK locatie goed te bereiken. Station Hoofddorp, waar treinen en bussen vertrekken, ligt op 13 minuten loopafstand. In 20 tot 30 minuten ben je met het openbaar vervoer op meerdere plekken in Amsterdam, en met een kwartiertje sta je op Schiphol. Met de auto ben je er ongeveer even snel, maar denk wel aan de hoge parkeerkosten in onze hoofdstad!

Om die parkeerkosten te besparen, kun je beter je auto bij HNK laten staan; deze parkeerplaats is goed bereikbaar en voor 4,00 euro per dagdeel of 7,50 euro per dag kun je de hele dag staan. Er is ook de mogelijkheid je elektrische auto op te laden. Voor meer informatie over de bereikbaarheid van deze locatie kun je hier een kijkje nemen.

Creëer bij HNK Hoofddorp jouw droomkantoor

Ondernemen bij HNK Hoofddorp biedt veel voordelen; internationaal gezien zit je op de ideale plek. Je bevindt je vlakbij de Randstad en zit middenin het bruisende bedrijfsleven. Perfect om jouw bedrijf te stationeren, voor korte of langere periode. HNK denkt met je mee; wil je gebruikmaken van de flexplekken, liever een kant-en-klaar ingericht kantoor waar je morgen al in kunt, of een kantoor precies ingericht naar je eigen smaak? Bij HNK is het allemaal mogelijk. Ontdek de wereld van HNK, maak kennis met andere huurders en laat je inspireren door hun visie en ambities. Wellicht open je een deur die je anders niet had ontdekt! 

Wil jij ook flexibel werken, met alle faciliteiten binnen handbereik? Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvende rondleiding. Je kunt bellen naar: 020 – 76 30 300 of mailen naar: receptie.hoofddorp@hnk.nl.

een lege managed office, flexwerkers op de achtergrond

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeelde receptie en hebt 24/7 toegang tot het pand. 

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

Heb je ook een lekkere lunch nodig? Dat regelen we voor je. 

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 17:30 uur kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een lekkere kop Nespresso koffie of thee. 

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerkevents. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Hoofddorp

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Antareslaan 65-81
2132 JE Hoofddorp