Close
Hoofddorp

HNK Hoofddorp: Hub locatie met internationale allure

Antareslaan 65-81, 2132 JE Hoofddorp

Hoofddorp heeft dan wel een hele Hollandse naam, het is toch een locatie met internationale allure. De perfecte ligging vlak bij een van Europa’s grootste luchthavens en de hoofdstad Amsterdam maken dat grote ondernemingen hier al neerstreken.

Multinational buzz
Het is niet voor niks dat bedrijven als Walt Disney, L’Oréal, TNT en Thomas Cook voor Hoofddorp kozen: je zit middenin het internationale ondernemersverkeer. Dit is dan ook een echte ‘hub’ locatie: zeer gunstige ligging, goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

Kantoor houden met optimale flexibiliteit

Deze locatie heeft alles waar HNK voor staat: verschillende huurvormen onder één dak, optimale flexibiliteit, vergaderruimtes, volledig ingerichte kantoorruimtes, controle over inrichting en metrage. Zitjes, werktafels en informele overlegplekken zorgen voor die kenmerkende HNK synergie.

Kom snel eens langs of bekijk HNK Hoofddorp in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Hoofddorp.

HNK Hoofddorp receptie

Bel voor een afspraak

 Antareslaan 65-81
 2132 JE Hoofddorp
  020 – 76 30 300
  receptie.hoofddorp@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Hoofddorp


  • Entree en aanzicht HNK Hoofddorp Extra Open Coffee met wethouder Ap Reinders

    Extra 'open coffee'. Op donderdag 10 november zal er een extra 'open coffee' georganiseerd worden met als gastspreker wethouder Ap Reinders. De heer Reinders is wethouder in de gemeente Haarlemmermeer… - Lees meer >

  • Open Coffee in HNK Hoofddorp

    Elke eerste dinsdag van de maand is er in HNK Hoofddorp een ‘open coffee’. Lijkt het je leuk deel te nemen dan ben je van harte welkom. Deelname is gratis. Aanvang 9:00 uur. Locatie: HNK… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Hoofddorp