Close

Groningen – Club HNK

Club HNK: jouw garantie voor flexibiliteit

Zit jouw onderneming niet vast aan één locatie? Kies dan voor Club HNK, dan is je kantoor net zo dynamisch als je bedrijf. Je kan namelijk overal in Nederland terecht. Bovendien kan je als HNK Club member naar de interessante netwerkevenementen.

Wat je krijgt? Een representatief kantoor wanneer en waar je dat wilt. Je kan vergaderen waar je wilt, je hebt bij alle vestigingen een flexplek en je kan rekenen op tal van andere voordelen. Iedere HNK locatie is representatief, goed bereikbaar en biedt onder meer de receptie-service van het HNK team.

Met een HNK Club membership ben je in alle vestigingen welkom. Wil je echter een professioneel adres, postbus, korting op vergaderruimtes of 5 dagen per week tussen tussen 08.00 en 18.00 uur een werkplek tot je beschikking hebben? Dan is een HNK Business membership interessant.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175