Close

Groningen: Efficiënt en prettig werken in flexibele kantoorruimte

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

HNK: flexibele kantoorruimte in Groningen

Centraal gelegen in het noorden van ons land vind je HNK Groningen. Niet voor niets is deze locatie strategisch gevestigd op het Science Park van Groningen, nabij de kennisinstituten als Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit. De vindingrijkheid en het ondernemerschap vieren hier hoogtij. Het is een inspirerende stad met een flinke dosis positieve energie.

Deze dosis positieve energie stimuleert ook het ondernemerschap en de vindingrijkheid van de HNK community. Binnen ons concept vind je ondernemers, scale-ups en zelfs projectgroepen van corporates. Ieder heeft zo zijn eigen behoeften, waar we als facilitator van een full serviced kantooroplossing graag in voorzien.

Er heerst een open cultuur, waarin je kunt netwerken en elkaars kennis kunt gebruiken, maar ook gewoon de deur achter je dicht kunt trekken als je daar behoefte aan hebt. Dat geldt ook voor de inrichting van je kantoor: we voldoen graag aan jouw wensen.

Een werkplek met alle faciliteiten binnen handbereik

‘s Ochtends begin je je werkdag met HNK’s koffie: goede koffie, omdat we weten dat elk kantoor daarop draait. Heb je, na productieve uren gemaakt te hebben, behoefte aan wat inspiratie? Dan kun je je plekje vinden aan een van de lange tafels in het speciaal ontworpen sociale hart. De omgeving nodigt uit om te netwerken en voor je het weet zit je middenin een interessante discussie met collega-ondernemers.

Wil je toch liever naar buiten? Dat kan natuurlijk ook. In de omgeving vind je meerdere sportclubs om je hoofd leeg te maken. En met twintig minuutjes wandelen ben je in het Paddepoelpark. Lekker even ontspannen in het groen!

Heb je een belangrijke klant over vloer? Of nodig je een grote groep uit, die je wilt voorzien van een lekkere lunch? Benader dan HNK Delivery. Laat vooraf weten wat je wensen zijn, dan zorgen wij dat het piekfijn in orde komt!

Een van de tafels binnen het sociale hart van HNK

Strategische ligging in Noord-Nederland

Net als iedere andere HNK locatie, typeert ook HNK Groningen zich door haar goede bereikbaarheid. Met de bus ben je in tien minuten in het centrum van de stad en fietsend ben je een kwartiertje onderweg. En vanaf daar kun je op het centraal station het openbaar vervoer gebruiken. Op die manier ben je, of het nu druk op de weg is of niet, altijd snel op locatie!

Per auto is de bereikbaarheid ook ideaal. Via de noordelijke ringweg ben je zo op het Zernike Science Park, waar HNK Groningen zich bevindt. Parkeren is mogelijk op het HNK terrein en is gratis. Houd hier echter wel rekening met de drukte.

Wil je meer informatie over de bereikbaarheid? Check dan deze pagina, of reken via 9292OV alvast uit hoe je met het openbaar vervoer het beste naar HNK Groningen kunt reizen.

Een flexibele kantooroplossing voor iedere bedrijfssituatie: bij HNK kan het

Als ondernemer sta je niet stil en heb je behoefte aan flexibiliteit. Daarom bieden we bij HNK altijd een kantooroplossing die bij jouw bedrijf past. Zo kun je werken aan een van onze flexplekken voor de dag, maar ook een compleet kantoor op maat inrichten. Wil je iets ruimers dan een flexplek, maar heb je behoefte aan een ruimte waar je snel terecht kunt? Dan is een managed office echt iets voor jou: dit zijn kantoren die klaar zijn voor gebruik met alle faciliteiten die je nodig hebt. Zo kun je er morgen al in!

Binnen HNK is ‘groei’ een belangrijk woord. We geven je de ruimte om jouw bedrijf uit te breiden, van andere huurders te leren en jouw ambities te vergroten. Ben je benieuwd naar wat HNK Groningen voor jou kan betekenen? Stap een keertje bij ons binnen voor een kop koffie en een rondleiding, of bel ons via 050 – 75 02 000 voor meer informatie.

Een voorbeeld van een Managed Office, waar het meubilair al staat

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Zernikepark 12
9747 AN Groningen