Close

Ede – Vergaderen

Vergaderruimte huren in HNK Ede

In HNK Ede vind je de perfecte ruimte voor iedere bijeenkomst.

HNK Ede : de locatie

HNK Ede is via de A12 en A30 prima bereikbaar. Je vindt de vestiging op de Veluwe met het Hoekelumsche bos en Maanderbos naast de deur. Heb je een pittige meeting die vraagt om een break-out? Bij HNK Ede Horapark loop je zo het bos in voor een fijne break. Snuif de natuur op en kom fris weer terug om knopen te hakken!

In HNK Ede kun je kiezen uit 13 stijlvol ingerichte vergaderruimtes, geschikt voor 2 tot 60 personen.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Alle zalen zijn natuurlijk voorzien van alle materialen en voorzieningen die je nodig hebt. Wil je een specifieke opstelling? Het HNK team staat altijd voor je klaar. Bovendien kan het Grand Café elke vergadering ondersteunen met koffie en broodjes, zo van de kaart of helemaal op maat. Vertel je wensen en HNK regelt het.

Vergaderen bij HNK samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 60 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, coachingsgesprekken, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Ede, Apeldoorn, en Den Haag kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Club HNK

Wil je gebruikmaken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?