Close

Een flexibele bedrijfsruimte huren in een bosrijke omgeving

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Een flexibel kantoor huren te midden van innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap

Middenin het kennishart van de agrofoodsector op de zogenoemde KennisAs ligt Ede, dat op het eerste oog misschien niet zo’n bruisende en innovatieve omgeving lijkt. Niets is echter minder waar: als je je érgens als ondernemer wilt vestigen, dan is Ede de plek bij uitstek! De regio staat ook wel bekend als FoodValley en is wereldwijd hét voorbeeld van innovatie in de agrarische sector en voedingsindustrie. Een regio die voor de Nederlandse economie van onschatbare waarde is. (Internationale) bedrijven vestigen zich hier dan ook maar al te graag.

HNK Ede bevindt zich op een prachtlocatie aan de rand van het Hoekelumse bos en typeert zich door haar duurzame karakter. De typisch Edese innovatiecultuur werkt aanstekelijk en ademt door het gebouw; ondernemers ondersteunen elkaar dagelijks om het allerbeste uit zichzelf en hun onderneming te kunnen halen. Of het nu gaat om een flexwerkplek of een tijdelijk kantoor; bij HNK Ede vind je een kantoorruimte die bij jou en je onderneming past. Kom jij binnenkort een keertje sparren?

Zó de natuur in na een meeting: ontdek het Hoekelumse bos of begeef je naar de Hoge Veluwe

Soms is het goed om een frisse neus te halen voordat je je weer op je werk stort. In Ede hoef je daar in ieder geval geen moeite voor te doen! De regio kenmerkt zich door haar verscheidenheid aan landschappen. Zo vind je er bossen, maar ook heidevelden en zandvlaktes. De HNK vestiging wordt omringd door het Hoekelumse en Maanderbos; in twintig minuten sta je met je auto bij nationaal park de Hoge Veluwe. Tip: neem een zakenrelatie eens mee naar het Kröller Müller museum, waar je de grootste collectie van schilder Vincent van Gogh kunt bewonderen.

Heb je geen behoefte aan natuur, maar juist aan een sparringpartner? Spreek met elkaar af in de stad of klop bij andere huurders aan voor een frisse blik. Neem plaats in ons eigen grand café en geniet direct van een verse lunch of een goede kop koffie. Van elkaar leren en inspireren staat bij HNK centraal; maak gebruik van het HNK netwerk en ontdek wat je voor elkaar kunt betekenen. Je zult zien dat de ideeën voor het oprapen liggen!

Vergaderruimte HNK Ede

Relatief dichtbij de Randstad en het knooppunt binnen de FoodValley Regio

Dat Ede in een rap tempo zó snel gegroeid is, is niet voor niets; Ede kenmerkt zich namelijk echt niet alleen door haar innovatieve en duurzame karakter, maar ook door de gunstige ligging ten opzichte van de Randstad. In 25 minuten sta je namelijk al op Utrecht Centraal, vanwaar je de trein kunt pakken naar locaties door heel Nederland.

Alle HNK vestigingen hebben één ding gemeen: de bereikbaarheid. We kunnen ons voorstellen dat het vanuit zakelijk oogpunt ontzettend waardevol is, als jouw kantoorruimte goed bereikbaar is voor jezelf en je gasten. HNK Ede ligt op een steenworp afstand van het NS station en is zeer goed bereikbaar met de auto; de A12 en A30 liggen om de hoek. In de navigatie kun je het beste ‘Horapark’ opgeven als bestemming. Parkeren kan direct voor de deur of in onze parkeergarage. In zo’n 8 minuten rijd je naar het centrum. Meer informatie over de bereikbaarheid van HNK Ede lees je hier.

Meer dan een kantoorruimte: HNK Ede is een netwerk van bedrijven die elkaar verder willen helpen

Als je écht iets doet waar je gepassioneerd over bent, dan hoef je geen dag in je leven meer te werken. Klinkt dit als iets wat jij zou zeggen? Binnen het HNK concept vind je gelijkgestemden, die allen hun dromen najagen en hun passie volgen. Dit resulteert in een bijzondere dynamiek, wat we ook wel de ‘HNK Buzz’ noemen.

We vinden het ontzettend belangrijk dat je bij ons goed op je plek zit en stellen ons zo flexibel mogelijk op om jou een bedrijfsruimte te bieden die perfect aansluit bij jouw wensen. Werk je als ZZP’er en ben je op zoek naar een inspirerende plek om te flexwerken? Dan kun je in ons grand café gebruikmaken van één van de tafeltjes of er eentje huren. Ben je echt op zoek naar een (tijdelijke) kantoorruimte om je onderneming te huisvesten? Je huurt en betaalt bij HNK alleen voor de metrages die je écht nodig hebt. Ben je op zoek naar een managed office waar de meubels al klaar staan of ga je liever zelf aan de slag met de inrichting? Wij zijn er altijd voor je!

HNK Ede interieur

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creeëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een managed office is al te huren vanaf 4,50 euro per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-100 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een managed office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van één van onze flexplekken. Deze kun je eenvoudig online of bij onze receptie boeken.

Vink je to-do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje van onze horeca.

Vergroot je netwerk, ontmoet inspirerende ondernemers en leer huurders van kantoren binnen HNK kennen. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om jouw bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf 2,75 euro per uur. Een dagdeel kost 7,50 en voor een dag betaal je 15 euro.

Toch liever wat meer privacy om aan je project te werken? Een Managed Office huur je al vanaf 4,50 euro per uur!

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Ede

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Bennekomseweg 41 en 43
6717 LL Ede