Close
Ede

HNK Ede: heerlijk werken op de Veluwe

Bennekomseweg 41, Ede (voor navigatie: geef ‘Horapark’ op als bestemming) 

HNK Ede Horapark is een ware parel gelegen in het zuidelijke puntje van de Veluwe. Uitstekend bereikbaar via de A12 en A30 en toch loop je zo het Hoekelumsche bos of Maanderbos in. Een prachtig duurzaam (A label) kantoor door Van ’t Hof architecten, midden in het groen, waar je alle HNK diensten vindt.

Geen kantoor, maar jouw werkplek

Het gehele complex biedt ruim 5.300 m2 kantoorruimte. Hiervan is reeds een aanzienlijk deel verhuurd aan gerenommeerde bedrijven. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte is ingericht als ontmoetingsplek met werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en het HNK Grand Café. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de etages worden reguliere kantoorruimtes, “Kantoor op maat”, verhuurd. Heb je een eigen plan, dan leveren we casco op. Advies en realisatie via HNK? Geen probleem, dan leveren we een compleet ingericht kantoor of hele vloer op. Zo wordt het jouw werkplek.

Grand Café

Het HNK Grand Café vervult een centrale rol binnen het Horapark, maar ook andere ondernemers zijn van harte welkom. Dit is een uitstekende locatie voor een zakelijke lunch en/of afspraak of om te netwerken. Kom langs en ervaar de HNK Buzz.

Van heel goed naar uitstekend bereikbaar

HNK Ede ligt slechts 4 minuten rijden van de A12 en 10 minuten lopen van station Ede-Wageningen.

Je vindt HNK Ede aan de Bennekomseweg, die je bereikt via het Office Resort HoraPark. Parkeren kan op eigen terrein, voor de deur en in de parkeerkelder. Binnen loop je zo het sociale hart in waar een Grand Café de koffie, broodjes en andere hapjes verzorgt. Hier zijn ook vele flexplekken en allerlei zitjes en hoekjes om in kleine of wat grotere groepen te overleggen of ontspannen.

Bekijk HNK Ede

Kom snel een langs of bekijk HNK Ede in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Ede.

HNK Ede Horapark receptie

Bel nu met Anouk

 Bennekomseweg 41 en 43, Ede (voor navigatie: geef ‘Horapark’ op als bestemming)
 6717 LL Ede
 0318 – 210 300
  receptie.ede@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Ede HoraparkAl het nieuws van HNK Ede Horapark