Close

HNK Dordrecht – Vergaderen

Vergaderruimte huren in HNK Dordrecht

Alles voor een geslaagde meeting

De locatie, de omgeving, de inrichting en de catering beïnvloeden de sfeer van een bijeenkomst. En daarmee het succes van je presentatie of vergadering. De vergaderruimtes in HNK Dordrecht zijn daarom van alle gemakken voorzien.

HNK Dordrecht: de locatie

HNK Dordrecht is een karakteristiek gebouw, gelegen op loopafstand van het historische centrum van Dordrecht en het NS-station. De vestiging heeft een sfeervolle en moderne vergaderruimte. Je vindt deze op de begane grond naast het levendige sociale hart. De ruimte biedt plek aan 2-10 personen en is geschikt voor alle mogelijke bijeenkomsten. Training, brainstorm, vergadering, coachgesprek, noem maar op.

Faciliteiten in de vergaderzaal

De vergaderzaal van HNK Dordrecht is uiteraard voorzien van alle audiovisuele middelen. Heb je speciale wensen? Of wil je een bepaalde opstelling/inrichting? Laat het ons weten. We helpen je graag om je vergadering tot een succes te maken.

Nog even napraten?

Na een geslaagde meeting of presentatie wil je misschien nog even napraten. Of klinken op het succes. Met de horecafaciliteiten van HNK is het ook gezellig nadat alle agendapunten besproken zijn.

Vergaderen bij HNK samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 10 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimte voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

Club HNK

Wil je gebruik maken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?