Close

Dordrecht – Club HNK

Je kantoor is waar jij wilt zijn

Als lid van Club HNK heb je altijd de beschikking over een professionele werkruimte, zonder vast te zitten aan één plek. Je bent welkom op meer dan 10 locaties in heel Nederland. Als Club HNK member heb je bovendien toegang tot onze netwerkevenementen. Er zijn meerdere memberships mogelijk.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

Club HNK Business member

Als Business member krijg je aantrekkelijke kortingen op de huur van vergaderruimtes, je krijgt een professioneel postadres, een eigen locker en 5 dagen per week vrije toegang tot alle HNK vestigingen in Nederland.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175