Close

HNK Dordrecht: flexibel ondernemen in een inspirerende omgeving

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Flexibel ondernemen in Dordrecht; een prachtige stad vol historie

Er is geen betere plek voor ondernemen dan Dordrecht; al in de Middeleeuwen stond de stad bekend als handelsstad en stapelplaats. Daardoor groeide het uit tot een van de zes grote steden van Holland. Eeuwen later zie je dit verleden nog steeds terugkomen in een flinke dosis ondernemerschap dat in het bloed van de Dordrechtenaren zit. De prachtige binnenstad van Dordrecht, met haar bruisende en dynamische karakter, is dan ook de ideale plek om je bedrijf te huisvesten.

Bij HNK maken we dit mogelijk. Wat je bedrijfssituatie ook is en wat je groeiambities ook zijn; samen met jou kijken we naar een kantooroplossing op maat. Van een flexplek tot een full serviced kantoor waar je morgen al in kunt, en van een vergaderruimte tot een kantoor-op-maat, waarbij je de ruimte krijgt om alles zelf in te richten.

Laat je inspireren door Dordrechts ondernemersgeest en spar met collega-ondernemers over nieuwe ideeën en mogelijkheden. Wij streven ernaar jou te bieden wat je nodig hebt om te groeien!

Jouw kantoor in het bruisende stadshart; daar waar het leeft

Om hard te kunnen werken en te groeien met je onderneming, heb je af en toe ontspanning nodig. Stap de deur van het kantoor uit en je staat middenin het bruisende hart van de stad vol knusse horeca tentjes, mooie wandelroutes en het Weizigtpark praktisch voor de deur. Geen zin in de stad? Wandel dan langs de Oude Maas; in tien minuten ben je bij de rivier die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van Dordrecht.

Maar ook binnenshuis heb je genoeg mogelijkheden om te ontspannen! Je kunt bijvoorbeeld een lekker kopje koffie halen bij HNK’s Nespresso koffiebar of netwerken in de gezamenlijke keuken, waar het gezellig druk is. Als je het vierentwintig uur van tevoren aangeeft, kun je tevens via HNK’s eigen delivery bestellen waar je zin in hebt. Ook voor grote groepen zijn er genoeg mogelijkheden, waardoor jouw meeting een groot succes wordt.

Een groep ondernemers aan het werk in een managed office

Perfect gelegen bij het NS station; bereikbaarder wordt het niet

Al onze HNK locaties hebben één belangrijk gezamenlijk kenmerk: de ligging en dus de bereikbaarheid is heel geschikt voor elk type vervoer. HNK Dordrecht is hierin niet anders. Omdat het kantoor schuin tegenover het station van Dordrecht ligt, ben je met het openbaar vervoer in een mum van tijd waar je wil zijn en hoef je ook niet na te denken over het parkeren van je auto. Binnen een kwartiertje sta je bijvoorbeeld in het centrum van Rotterdam; in twintig minuten wandel je de Bredase binnenstad in.

Ook als je met de auto komt is HNK Dordrecht goed te bereiken. Vanaf Rotterdam ben je er, ook met de auto, in een kwartier. Je neemt dan de A15 of de A16. Via Utrecht ben je er ook zo. Dan kun je het beste rijden via de A15 en A27. Als je vooraf reserveert, kun je je auto parkeren op de parkeerplaats bij het kantoor. Anders zijn er genoeg betaalbare plekken in de openbare straat waaraan het kantoor ligt.

Meer informatie over de bereikbaarheid van HNK Dordrecht? Dat vind je hier.

Een flexibel kantoorruimte huren die met jouw bedrijf meegroeit

Ondernemen bij HNK Dordrecht heeft veel voordelen. Kenmerkend voor deze locatie is de mooie, rijke omgeving van de stad Dordrecht. Het dynamische karakter is voor velen een bron van inspiratie. Dit spreekt een breed scala aan ondernemers aan. Daardoor is er een grote diversiteit aan kennis in huis. Daarnaast snappen we bij HNK dat flexibiliteit bij ondernemen onmisbaar is.

Zoals je gewend bent van HNK is het ook in Dordrecht mogelijk om je kantoor tijdelijk te huren precies zoals jij wil. Je kunt gebruikmaken van de flexplekken, maar als je toe bent aan een compleet kantoor maken we dit in orde voor je. Deze managed offices zijn klaar om gebruikt te worden. Wil je je kantoor toch liever inrichten precies zoals jij het wil? Dan kun je kiezen voor een kantoor op maat. We denken graag met je mee.

Binnen HNK is ‘groei’ een belangrijk woord. We geven je de ruimte om jouw bedrijf uit te breiden, van andere huurders te leren en jouw ambities te vergroten. Ben je benieuwd naar wat HNK voor jou kan betekenen? Vraag nu vrijblijvend een rondleiding aan via 078 2100300 of meld je aan via onderstaande knop!

vrouwelijke HNK huurder zit lachend op de bank met een kop koffie

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Burgemeester de Raadtsingel 93 C
3311 JG Dordrecht