Close
HNK Dordrecht

HNK Dordrecht: een eigen plek in een ondernemende stad

Burgemeester de Raadtsingel 93 C, Dordrecht

Al vroeg groeide de stad uit tot één van de belangrijkste handelssteden van ons land. Die ondernemende geest proef je nog altijd. In HNK Dordrecht voel je de dynamiek. Met inspirerende ruimtes, en een bruisend sociaal hart is dit een heerlijke plek om te werken én te netwerken.

HNK Dordrecht vind je op nog geen 3 minuten lopen vanaf het Stationsplein. De OV-verbinding had niet beter gekund. Maar ook met de auto is HNK Dordrecht prima te bereiken.

Van éénpitters tot internationals

Ook in Dordrecht vind je in HNK een spannende mix van ondernemers en ondernemingen. Dat zorgt voor een dynamische sfeer waarin het prettig werken is. Het sociale hart is gezellig druk. Een fijne plek om af te spreken, van een goede kop koffie te genieten of te flexwerken.

Inspirerende ruimtes

Inspirerende ruimtes voor vergaderen, trainingen of presentaties omgeven het sociale hart. Uiteraard zijn deze ruimtes voorzien van alle nodige audiovisuele apparatuur en aansluitingen. Iets eten of drinken tijdens de meeting of presentatie? De catering staat voor je klaar met een uitgebreide kaart!

Club HNK Business member

Wil je regelmatig gebruik maken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als Business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en het gebruik van werkplekken op de verschillende vestigingen is inbegrepen.

Kom eens langs

Benieuwd hoe het is om te werken in HNK Dordrecht? Bekijk de foto’s. Of nog beter, kom even de sfeer proeven op de Burgemeester de Raadtsingel 93 C.

receptie HNK Dordrecht

Bel nu met ons

 Burgemeester de Raadtsingel 93 C
 3311 JG Dordrecht
 078 2100300
  receptie.dordrecht@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Dordrecht


  • proefwerken bij HNK Dordrecht Gratis proefwerken bij HNK Dordrecht

    De officiële opening van HNK Dordrecht vindt op 23 maart plaats. Heb je je al aangemeld voor dit feestelijke netwerkevent? Kun je niet wachten op de officiële opening? Je bent van harte welkom om de… - Lees meer >

  • Opening HNK Dordrecht NSI opent HNK vestiging in Dordrecht

    Wethouder van Dordrecht, Jasper Mos, opent HNK Dordrecht HOOFDDORP, 24 maart 2016 – NSI N.V. (“NSI”) heeft gistermiddag in Dordrecht haar 11e HNK vestiging officieel geopend. Wethouder Jasper… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Dordrecht