Close

Den Haag – Club HNK

Voor dynamisch ondernemen: Club HNK

Een bedrijfsadres zonder vast te zitten aan een locatie, dat is Club HNK. Je kan altijd beschikken over een representatief eigen kantoor, maar alleen daar en wanneer jij dat nodig hebt. Met Club HNK is je kantoor net zo dynamisch als je bedrijf. Én je hebt toegang tot exclusieve netwerkevenementen.

Je bent welkom bij alle HNK vestigingen in Nederland als Club HNK member. Voor jou is er in het hele land een flexplek en het HNK team staat klaar om je gasten te ontvangen aan de receptie.

Wil je echter een professioneel adres, korting op de huur van vergaderruimtes of 5 dagen per week tussen 08:00 en 18:00 uur een werkplek tot je beschikking hebben? Dan is een HNK Business membership nog interessanter.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175