Close

Den Bosch – Vergaderen

Vergaderruimte huren in HNK Den Bosch

Pitch die nieuwe opdracht voor een klant, of presenteer de resultaten van het afgelopen jaar: bij HNK Den Bosch heb je alles bij de hand voor alle mogelijke bijeenkomsten.

HNK Den Bosch: de locatie

HNK Den Bosch ligt op een ideale locatie: direct aan de A2, op bedrijvenpark De Herven. De gunstige ligging maakt deze locatie ideaal voor een bijeenkomst met opdrachtgevers of collega’s.

Bij HNK Den Bosch kun je kiezen uit 4 verschillende vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn stijlvol ingericht en beschikken over alle mogelijke voorzieningen die je maar nodig kunt hebben. Ze zijn geschikt voor 2 tot 12 personen.

Faciliteiten in de vergaderzaal

Voor de juiste aansluitingen en apparatuur hebben we natuurlijk gezorgd. Heb je nog andere wensen? Of wil je een specifieke opstelling? Laat het ons weten, het HNK team regelt het graag voor je.

Vergaderruimte huren in HNK Den Bosch samengevat

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 12 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst
  • Ondersteuning door het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag. Rotterdam, Ede, Apeldoorn en Den Haag kunnen groepen tot 60 personen ontvangen in de vergaderruimtes.

Vergaderruimte boeken in Den Bosch

Club HNK

Wil je gebruikmaken van een vergaderruimte bij HNK en ben je nog geen HNK Club member? Meld je dan aan via onderstaande button. Het HNK Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

Ben je al HNK Club member?