Close

Den Bosch

Toegangspoort naar het Zuiden

Europalaan 28, 5232 BC Den Bosch

Den Bosch heeft een bruisend stadscentrum met de zo kenmerkende gezellige Brabantse sfeer. Maar ook in deze bourgondische setting wordt hard gewerkt. Bij HNK Den Bosch heb je alles bij de hand voor succesvol ondernemen: inspirerende ruimtes en goede bereikbaarheid.

Sfeer en inspiratie

Deze locatie is recentelijk helemaal omgebouwd tot een echte HNK vestiging. Inclusief het sociale hart waar je geniet van een goede kop koffie. Ook hier vindt een bijzondere mix van bedrijven, van ZZP’er tot multinational, de ideale plek om te ondernemen. Het resultaat van de HNK aanpak is een ideale combinatie van prachtig representatief design én praktische voorzieningen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor zaken doen met resultaat.

Echte zichtlocatie

‘De toegangspoort naar het Zuiden’, zo wordt Den Bosch ook wel genoemd. HNK Den Bosch bewijst deze poortfunctie met een ideale bereikbaarheid, pal aan de A2. Een echte zichtlocatie op bedrijvenpark De Herven die ruimte biedt aan alle soorten ondernemers, van ZZP’er tot multinational.

Bekijk HNK Den Bosch

Kom snel een langs of bekijk HNK Den Bosch in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Den Bosch.

Bel Samantha voor een afspraak

  Europalaan 28
  5232 BC Den Bosch
 073 – 2100300
  receptie.denbosch@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Den Bosch


  • Opening HNK Den Bosch HNK Den Bosch is geopend door Jan Hoskam

    HOOFDDORP, 23 april 2015  – NSI N.V. (“NSI”) heeft gisteren in Den Bosch haar 8ste HNK vestiging officieel geopend. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende… - Lees meer >

  • HNK Den Bosch, Line van Osch en Moniek Ruitenbeek HNK Den Bosch staat in Regio Business

    ‘Elk bedrijf kan bij ons terecht. Voor het huren van vaste of flexibele kantoorruimte, maar ook incidenteel voor een vergaderruimte. Met HNK (Het Nieuwe Kantoor) richten we ons niet alleen op… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Den Bosch