Close

Den Bosch: in een gastvrije, bourgondische omgeving een flexibele kantoorruimte huren

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Tijdelijk kantoor huren in bourgondisch Den Bosch

De enige HNK-locatie in Brabant is gevestigd in Den Bosch; de toegangspoort tot het Zuiden. Hoewel de stad bekend staat om de historische steegjes, de Binnendieze (die mooier is dan de grachten in Venetië!) en de schattige boetiekjes, ademt de stad ook innovatie. Denk hierbij aan Design Museum Den Bosch en de moderne, industriële hotspots op de Tramkade. Door de gezelligheid, het historische aanzicht van de stad en haar innovatieve kant is Den Bosch voor veel bedrijven en zzp’ers een aantrekkelijke plek om zich te vestigen.

In de Brabantse hoofdstad valt genoeg cultureels te beleven, tevens is het met haar gastvrije en bourgondische karakter de ideale plek om je klanten uit te nodigen. Daar speelt HNK goed op in. Je kunt in het pand een tijdelijke kantoorruimte huren of flexwerken. En als je groeit, zoals bij veel HNK-huurders gebeurt, kun je het bedrijf voor langere tijd stationeren. Natuurlijk is er daarnaast de ruimte om je voordeel te doen met de kennis van de andere HNK-huurders; netwerken, samen groeien en je dromen waarmaken.

Je kantoor middenin een bruisende, groene omgeving

Even uitwaaien in de frisse lucht bevordert je productiviteit en is goed voor je gezondheid. Vanuit je werkplek bij HNK Den Bosch loop je in ongeveer tien minuutjes naar natuurgebied de Heinis; 28 hectare groen middenin de stad. Ook ideaal om klanten mee naartoe te nemen! Heb je niet zoveel met de natuur? Binnen vijf minuutjes ben je lopend op de woonboulevard waar je meerdere horeca-tentjes vindt om buiten de deur te lunchen of een kop koffie te halen. 

Horeca vind je trouwens ook gewoon bij HNK zelf. Neem plaats in een van de sfeervolle zitjes en geniet van heerlijke koffie tijdens een inspirerend gesprek met andere HNK-huurders, met een van je klanten of kom even tot jezelf. Het is helemaal aan jou! 

En mocht een klant van ver overkomen, of wordt het onverwacht laat; op 6 minuten rijden vind je het Fletcher hotel waar je luxe kunt overnachten, dineren en genieten van een lekker ontbijt.

de welkomstruimte van HNK Den Bosch met koffiebar en planten

Goed bereikbare kantoorruimte door de centrale ligging

De HNK-vestigingen zijn stuk voor stuk goed bereikbaar. Toch is de locatie in Den Bosch hierin uniek. Het heeft namelijk een centrale ligging in Noord-Brabant, direct naast de A59. Geen gedoe met navigatie; de snelweg af en je bent er! 

Maar ook als je geen beschikking hebt over een auto is deze locatie goed bereikbaar. Er zijn twee bushaltes op minder dan tien minuten loopafstand, waardoor je binnen een half uur op het centraal station van Den Bosch bent. Vanaf daar kun je mooie wandelingen maken door het centrum, een rondvaart maken met je klanten of simpelweg verder reizen naar je bestemming met elk vervoermiddel. 

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van HNK Den Bosch kun je hier een kijkje nemen.

HNK Den Bosch: echt iets voor jou!

Flexibel werken wordt steeds belangrijker. Met name bij ondernemen is het van belang dat je kunt gaan en staan waar jij wilt. Dit geldt uiteraard ook voor je kantoorruimte. Hier zijn we ons bij HNK als geen ander van bewust. Je kunt precies de ruimte huren die jij nodig hebt; van flexplekken tot Managed Offices. Op die manier betaal je alleen voor de meters die je écht nodig hebt! 

In de met zorg vormgegeven, lichte ruimte kun je aan de slag op de flexplekken. Je betaalt per uur, dagdeel of dag; het kan allemaal. Toch liever een kantoor waar je de deur kunt dichttrekken? Kies dan voor een Managed Office. Deze kantoren zijn al helemaal ingericht en klaar voor gebruik. En als je bedrijf groeit, kunnen we samen kijken naar een kantoor op maat. Die kun je compleet naar eigen idee inrichten.

Ben je enthousiast geworden door deze unieke HNK-locatie? Boek gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding via deze link of bel naar 073 – 2100300. Wie weet maak jij straks je dromen waar bij HNK Den Bosch!

de ruimte met flexplekken, waar ondernemers koffie drinken en lunchen

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeelde receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-12 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Den Bosch

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Europalaan 28
5232 BC Den Bosch