Close

Apeldoorn – Horeca

Vascobelo Apeldoorn

Het van oorsprong Belgische Vascobelo voorziet u van de meest aromatische koffie of cappuccino, uiteraard voorzien van prachtige ‘latte art’. Vascobelo ontstond als een vriendschap tussen koffieliefhebber De Roeck en koffiehandelaren die zich gevestigd hadden in Antwerpen. Inmiddels zijn we ruim twintig jaar verder en heeft zoon De Roeck het bedrijf overgenomen en laten uitgroeien tot meer dan een kop koffie.

Vascobelo Apeldoorn voor hoogstaande horeca!
Geen werkdag zonder goede lunch. Kies voor heerlijk verse broodjes, een goed gevulde salade of ga er even zitten voor een echt lekkere kop koffie.

Vascobelo biedt u onder andere de mogelijkheid plaats te nemen in de bar. Daarnaast verzorgt Vascobelo uw vergadering of bijeenkomst tot in de puntjes. De vergaderruimte staat voor u in de gewenste opstelling en de koffie en thee staat klaar bij binnenkomst. Maak daarvoor gebruik van onze arrangementen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Vascobelo biedt onder andere ontbijt-, koffie-, lunch- en borrelarrangementen. Ook hiervoor kunt u, behalve in de vergaderruimte, terecht in ons Grand Café of als huurder van HNK Apeldoorn zelfs op uw eigen etage!

Informeer gerust naar de mogelijkheden via apeldoorn@vascobelo.be of loop eens langs.