Close

Apeldoorn – Club HNK

Bedrijven in beweging kiezen Club HNK

Beschikken over een representatief eigen kantoor als jij dat nodig hebt, waar ook in Nederland: dat kan met Club HNK. Je kantoor is net zo dynamisch als je bedrijf met Club HNK. Bovendien heb je HNK Club member toegang tot interessante netwerkevenementen.

Wil je echter een professioneel adres, korting op vergaderruimtes en 5 dagen per week tussen 08.00 en 18.00 uur een werkplek tot je beschikking hebben? Dan is een HNK Business membership interessant.

HNK Club member

Als Club member van HNK betaal je alleen voor de uren dat je werkt op de vestiging van keuze en ben je een graag geziene gast op de interessante netwerkbijeenkomsten. Het Club membership kent geen enkele verplichting, maar is wel nodig voor het huren van een kantoor, flexplek of vergaderruimte (pay-per-use).

HNK Club membership aanvragen is eenvoudig. Vraag via onderstaande button de HNK pas aan met het bijbehorende HNK Club membership. Je kunt je pas bij de receptie ophalen tijdens je volgende bezoek aan een HNK vestiging naar keuze. Mocht het online inschrijven niet lukken, dan helpt de HNK receptionist(e) je natuurlijk graag verder.

HNK Business member

Wil je regelmatig gebruikmaken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business member van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Tarieven HNK Business membership

  • Looptijd 12 maanden: EUR 99 per maand
  • Looptijd 6 maanden: EUR 125 per maand
  • Looptijd 3 maanden: EUR 150 per maand
  • Looptijd 1 maand: EUR 175