Close

Apeldoorn

HNK Apeldoorn: Ontmoeten, werken, uitzicht

Boogschutterstraat 1 – 43, 7324 AE Apeldoorn

Ondernemen op hoog niveau doe je bij HNK Apeldoorn. Het markante gebouw is de vestigingsplek van keuze voor een keur aan bedrijven. Met een Grand Café en prima bereikbaarheid is dit de plek waar je wilt zitten, van multinational tot ZZP’er.

Markant kantoor op grote hoogte

Met een kantooradres in een van de 21 etages van HNK Apeldoorn heb je als ondernemer niet alleen aanzien in Apeldoorn, maar ook uitzicht. Je kijkt uit op een mooie waterpartij en zit midden in de prachtige omgeving van de Veluwe.

Goed bereikbaar

De ligging aan de A50 maakt heel Nederland goed bereikbaar. De unieke mix van bedrijven onder éen dak zorgt voor de bijzondere synergie tussen alle soorten bedrijvigheid die zo kenmerkend is voor het HNK concept.

Bekijk HNK Apeldoorn

Kom snel een langs of bekijk HNK Apeldoorn in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Apeldoorn.

Line

Bel voor een afspraak

 Boogschutterstraat 1 – 43
 7324 AE Apeldoorn
 055 – 21 00 200
  receptie.apeldoorn@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Apeldoorn


  • Arkel van brakel komt naar hnk Arko van Brakel komt naar HNK

    Ondernemen is meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Of je nu start, innoveert of groeit: wat is de sleutel voor ondernemerssucces in deze ingewikkelde tijd? Arko van Brakel (Semco Style… - Lees meer >

  • Skyscraper HNK Apeldoorn BDO huurt in HNK Apeldoorn

    Hoofddorp, 2 juli 2015 – NSI N.V. (“NSI”) heeft een langjarige huurovereenkomst met BDO Accountants & Adviseurs ( “BDO”) voor HNK Apeldoorn gesloten. BDO huurt vanaf 1 november… - Lees meer >


Al het nieuws van HNK Apeldoorn