Close

APELDOORN: Ondernemen in een flexibel kantoor op grote hoogte!

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

HNK Apeldoorn: Huur een flexibele kantoorruimte van hoog niveau!

Ondernemen op grote hoogte doe je bij HNK Apeldoorn; werken op een van de 21 etages met uitzicht op de Veluwe is op zijn minst uniek te noemen. Daarnaast ben je in twintig minuutjes middenin de stad Apeldoorn, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Maar met de inspirerende en rustgevende Veluwe op steenworp afstand is het de vraag of je dat überhaupt wel wilt!  

Bewoners omschrijven Apeldoorn als een echte buitenstad. Je kunt hier genieten van de bossen en heidevelden, of een frisse neus halen op de Torenberg. De omgeving ademt natuur, en zoals je van ons gewend bent zie je deze details ook terug in het interieur van HNK Apeldoorn. Ontdek de houten details, kleden met dierlijk detail en mooie beelden van de heide in volle bloei. 

Bij HNK krijg jij als ondernemer de ruimte om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Maak gebruik van het HNK netwerk en leer van medehuurders. Groei jij binnenkort met ons mee?

Alle ingrediënten om jouw werkplek tot een succes te maken

Binnen de muren van HNK wordt jouw creativiteit continu geprikkeld, maar soms is het ook fijn om even uit de dagelijkse sleur te stappen. Gelukkig is er rondom Apeldoorn een hoop te beleven!

Vanuit je kantoor ben je met iets meer dan een half uurtje lopen bij Paleis ‘t Loo, wat een originele plek is om klanten of partners mee naartoe te nemen. Vanaf daar ben je zo op de Veluwe. Hier kun je, in de frisse wind, nieuwe inspiratie opdoen of gewoon even genieten van al het groen. Heb je na een lange dag op kantoor behoefte aan wat beweging? Binnen tien minuutjes ben je bij de plaatselijke sportschool, jeu de boules vereniging of de squashbaan.

Op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord heb je genoeg mogelijkheden om een lekkere kop koffie te drinken. Om het je nóg gemakkelijker te maken, hebben we in-house onze brasserie Vascobelo. Hier drink je niet alleen de beste koffie, maar geniet je ook van de lekkerste verse broodjes en salades!

Zithoekje met barok banken en een dierenhuid als vloerkleed

Goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto

Zoals alle HNK-locaties, kenmerkt ook deze zich door de goede bereikbaarheid. Bovendien is Apeldoorn veel centraler dan je in eerste instantie denkt. Op minder dan vijf minuten loopafstand stoppen de bussen 201 en 203. Die brengen je in zo’n 12 minuten naar het centraal station van Apeldoorn, waar je over kunt stappen op intercity’s richting alle grote steden: Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Schiphol en Enschede. Met de auto zit je vanaf de uitvalsweg N793 zo op de A50, waar je directe verbinding hebt met onder meer Amersfoort, Zwolle en Arnhem. Apeldoorn is hierom als een spin in een web!

Ontvang je bezoek of kom je zelf met de auto? Dan kun je de auto eenvoudig en veilig op ons eigen parkeerterrein parkeren. Mocht er een grote groep langskomen, dan kun je dit het beste even met de receptie bespreken zodat je er zeker van bent dat iedereen een plekje heeft. 

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van deze locatie, kun je kijken op deze pagina.

Een kantoorruimte huren, precies naar eigen wens? Bij HNK kan het!

Een diversiteit aan bedrijven en ondernemers heeft zich al gevestigd in het markante gebouw in Apeldoorn. Hierdoor is er veel kennis in huis; dat maakt netwerken onwijs interessant. De dynamiek van verschillende bedrijven in één gebouw zorgt ook voor een bijzondere synergie tussen alle soorten bedrijvigheid, die zo kenmerkend is voor het unieke HNK concept.  

De regie ligt geheel bij jou: jij bepaalt wat voor werkplek je nodig hebt. Heb je genoeg aan een flexplek, met alle voorzieningen en goede koffie binnen handbereik, of is je bedrijf toe aan een Managed Office? In geval van het laatste, zorgen wij ervoor dat er een compleet ingericht kantoor voor je klaarstaat, waar je direct in kunt. Natuurlijk kun je ons ook altijd benaderen voor een kantoor precies zoals jij het wilt. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor een kantoor op maat!

HNK is de oplossing voor jouw zoektocht naar een kantoorruimte die met jouw bedrijf mee kan groeien. Wil je ook flexibel werken in een inspirerende omgeving? Aarzel niet en neem contact op via 055 – 21 00 200.

Een vergaderruimte van HNK Apeldoorn

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00

Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn