Close

Amsterdam Zuid Oost – Vergaderen

Amsterdam Zuid Oost vergaderruimtes

Voor huurders, flexwerkers en bezoekers hebben wij 4 vergaderruimtes beschikbaar. Inspirerende ruimtes voorzien van alle aansluitingen en apparatuur. En omdat we weten hoe belangrijk een vergadering of presentatie kan zijn, doen we er alles aan om voor jouw vergadering een goede sfeer te creëren.

Beschikbare vergaderruimtes

HNK Amsterdam Zuid Oost beschikt over 4 vergaderruimtes. Bekijk via onderstaande button de beschikbaarheid. Je kan ook direct online reserveren.

Vergaderlocatie

Wij willen niet zo maar een plek zijn om te vergaderen. We willen echt bijdragen aan succes en meedenken in wensen. Van ontvangst door een hostess, tot catering door Café Soof en het bestellen van je favoriete marker of een paar lekkere Jordanese osseworst voor die ene speciale relatie. We doen het graag omdat we weten dat succes in kleine dingen kan zitten.

Café Soof zorgt graag voor uw gasten, tijdens en na de vergadering. We houden een mooi plekje voor ze vrij, of brengen iets lekkers naar de vergaderruimte. Na afloop nog even napraten of een succes vieren? Dat is bij ons in goede handen. Met een gezellig sociaal hart en onze uitgebreide horecafaciliteiten is het goed zaken doen en gezellig ontspannen.

Wat is inbegrepen

  • Mogelijk voor groepen van 2 tot 20 personen (*)
  • Voor alle bijeenkomsten: trainen, vergaderen, evenementen
  • Inspirerende omgeving met alle voorzieningen
  • Vergaderruimtes voorzien van audiovisuele middelen
  • Food & Beverage passend bij de bijeenkomst op aanvraag
  • Ondersteuning van het HNK team

(*) Grotere groepen op aanvraag.

Waarom vergaderen bij HNK?

Op iedere HNK locatie is op de begane grond een sociaal hart gecreëerd. Vrij toegankelijk voor iedereen die meteen aan de slag wil. Hier bevinden zich de flexwerkplekken, vergaderruimtes en de bemande receptie. In het sociale hart kun je koffie drinken, lunchen en informeel overleggen. Het sociale hart van HNK is niet alleen het verlengstuk van het kantoor van huurders en flexwerkers, maar ook een belangrijke reden voor de fijne, inspirerende sfeer op HNK locaties.
Prettig en succesvol vergaderen begint daardoor al direct bij binnenkomst. Vaak zijn bezoekers al positief verrast voordat wij ze hartelijk welkom heten en naar hun afspraak brengen. Wanneer mogen we een vergaderruimte voor jou reserveren?