Close
HNK Amsterdam Zuid Oost

HNK Amsterdam Zuid Oost: Een locatie voor winnaars

Zoals elke HNK vestiging heeft ook HNK Amsterdam Zuid Oost de ambitie om meer te zijn dan een adres. Het gaat ons om het creëren van een werkomgeving die bedrijven prikkelt en daadwerkelijk ondersteunt in hún ambities. En daarbij gaat het niet altijd om groeien en zeker niet altijd om in groeien in meters. Door het centrale sociale hart ontvangen we jou en jouw gasten elke dag in een inspirerende omgeving. Hier sluiten werken en relaxen elkaar niet uit, maar gaan ze juist goed samen. Wij noemen dat de HNK buzz.

De flexibele huuroplossingen van morgen

Iedereen gebruikt het sociale hart op zijn eigen manier. Werken kan op een flexplek, in een eigen kantoor of unit, of zelfs een hele eigen vloer. Iedereen kan bij ons precies de meters huren die nodig zijn. Niks meer en niks minder, flexibel en snel. Hoe we werken verandert, met onze oplossingen sluiten we daarbij aan. Daarom is HNK ingericht op verhuur van kantoorruimte met een pay-per-use model voor alle extra meters en sommige services die je af en toe nodig hebt: tijdelijk een extra kantoorunit, vergaderruimtes, flexplekken en catering. Het Grand-Café is altijd vrij te gebruiken en het HNK team staat dagelijks tot je beschikking.

Kom eens langs. Wedden dat jouw HNK dag start met een glimlach!

Work hard, play harder

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Met de Amsterdam ArenA, de Ziggo Dome en Heineken Music Hall op een steenworpafstand hoef je ontspanning niet ver weg te zoeken. Een dynamische omgeving waar veel te doen is. Dus doe er je voordeel mee. Plan een leuk bedrijfsuitje naar de Arena of neem die strategische klant eens mee naar de Ziggo Dome en bouw aan je relaties.

Alle diensten in HNK Amsterdam Zuid Oost

HNK Amsterdam Zuid Oost biedt variërende vergaderruimtes, kant-en-klaar en zelf in te richten kantoorruimtes en flexplekken in een inspirerende omgeving. Een aantal diensten en services vind je in alle HNK locaties, sommige diensten zijn locatie afhankelijk.

Bij HNK Amsterdam Zuid Oost zit Café Soof inpandig. Ze verzorgen de catering in de vergaderzalen, maar je kunt ook als bezoeker bij hen een heerlijk rijk belegd broodje of een goede kop koffie halen.

Locatie en bereikbaarheid HNK Amsterdam Zuid Oost

HNK Amsterdam Zuid Oost vind je in Amsterdam Zuidoost aan de Burgemeester Stramanweg 102- 108, algemeen gewaardeerd als één van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad.

De Burgemeester Stramanweg ligt direct aan afrit 1-Ouderkerk aan de Amstel van de A2 en is tevens de afrit naar onder andere de Arena, de Ziggo en Woonmall Villa Arena. HNK Amsterdam Zuid Oost ligt daarmee aan het knooppunt van de A2, A9 en de A10.
De bereikbaarheid per auto is dan ook bijzonder goed te noemen en ook met openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar.

Bel nu met ons

 Burg. Stramanweg 102-108
 020 – 240 43 00
  Receptie.AmsterdamZuidOost@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Amsterdam Zuid OostAl het nieuws van HNK Amsterdam Zuid Oost


BewarenBewaren