Close

Flexibel werken in een kleurrijke en opkomende buurt

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Flexibel werken in een bedrijfsruimte te midden van entertainment en plezier

In de afgelopen jaren heeft deze buurt een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen op het gebied van entertainment bruist Amsterdam Zuid-Oost; zakelijk volgt ze haar grote zus de Zuidas ook op. Steeds meer bedrijven vestigen zich in deze kleurrijke en centraal gelegen buurt.

Het kleurrijke wat de Bijlmer Arena Boulevard en de wijken eromheen kenmerkt, zie je terug in het interieur van HNK Amsterdam Zuid-Oost. Gezellige, frisse kleuren voeren de boventoon en er is veel groen om je zuurstoflevel op peil te houden. Zo wordt jouw creatieve brein continu geprikkeld en blijven nieuwe ideeën binnenstromen.

Te midden van deze bruisende en inspirerende omgeving kun je een tijdelijke of langdurige kantoorruimte huren die past bij jouw bedrijf. Je betaalt alleen voor de metrages die jij nodig hebt. Hoeveel meters heb jij nodig om jouw ambities te realiseren?

Ontspannen tussen de werkzaamheden door

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Hierom is het des te belangrijker dat je de ruimte hebt om even je hoofd leeg te maken en jezelf op te laden. binnen HNK vind je diverse ruimtes buiten je kantoor waar je even kunt relaxen. Heb je behoefte aan een heerlijke kop koffie of wil je een hapje eten? Dan kun je terecht bij ons in-house HNK café.

Toch liever buiten de deur lunchen? Op de Arena Boulevard vind je allerlei leuke tentjes waar je een hapje kunt eten. En heb je energie voor tien? Wandel dan naar de World of Food; een foodcourt waar culturen elkaar ontmoeten en je gerechten van over de hele wereld kunt proeven.

Met de Johan Cruijff ArenA, de Ziggo Dome, AFAS live en de Pathé bioscoop op een steenworp afstand hoef je voor ontspanning niet ver te zoeken. Plan eens een leuk bedrijfsuitje naar de Arena of neem die ene klant eens mee naar de Ziggo Dome om aan je relatie te bouwen. Wedden dat je succes boekt!

Amsterdam Zuid-Oost: goed bereikbaar voor ieder vervoersmiddel

Amsterdam Zuid-Oost grenst niet direct aan de gemeente Amsterdam, maar bereikbaarder dan deze buurt wordt het eigenlijk niet. Treinreizigers wandelen in zo’n twintig minuten naar station Bijlmer Arena; vanaf daar kun je eventueel ook nog voor het Amsterdamse tram- of metronetwerk kiezen.

Bovendien zijn er maar liefst vier snelwegen die Amsterdam Zuid-Oost omcirkelen: de A1, A2, A9 & de ring A10. En mocht je internationale gasten willen ontvangen? In een kwartier sta je op Schiphol!

In Amsterdam Zuid-Oost een bedrijfsruimte huren is een feestje. Door het multiculturele karakter en de gezellige sfeer worden je hersenen continu geprikkeld tot nieuwe ideeën. Meer informatie over de bereikbaarheid van HNK Amsterdam Zuid-Oost vind je hier.

Een bedrijfsruimte huren die met jouw bedrijf meebeweegt

We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij HNK en begrijpen dat niet ieder bedrijf hetzelfde is. Daarom bepaal je zelf wat jij nodig hebt. Is een flexplek voor jou voldoende, of heb je liever een managed office waar het meubilair al voor je klaarstaat? Of past een kantoor-op-maat beter bij de fase waar je bedrijf in zit? De keuze is aan jou!

We groeien graag met je mee en motiveren je om jouw ambities te realiseren. Het kan enorm snel gaan; is er meer ruimte nodig, dan bieden we jou de ruimte om snel op te schalen. Past een kleinere ruimte beter bij de fase van je bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken naar wat voor jouw bedrijf het beste is.

Ben je nieuwsgierig naar onze HNK locatie in Amsterdam Zuid-Oost? We nemen je graag mee in onze wereld. Je kunt een vrijblijvende en gratis rondleiding boeken via onderstaande link. Mocht je liever bellen, dan spreken we je graag via 020 – 240 43 00.

Zien we je snel?

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00.

Toch liever wat meer privacy om aan je project te werken? Een Managed Office huur je al vanaf €4,50 per uur!

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Zuid Oost

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Burgemeester Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam