Close

HNK Amsterdam Schinkel: werken waar het bruist

Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam

De Schinkel trekt veel creatieve bedrijven aan, zoals reclamebureaus, modemerken en kleine studio’s. Het bedrijventerrein bruist. En HNK Amsterdam Schinkel voegt daar een extra dimensie aan toe.

Een stimulerende omgeving

HNK Amsterdam Schinkel biedt ruimte aan onder meer startups, mkb’ers en internationals. Deze mix van ondernemingen en ondernemers levert een bijzondere dynamiek op. In het ‘sociale hart’ met de gedeelde ruimtes en het Grand Café wordt druk gewerkt en genetwerkt.

Kantoren, offices en flexwerkplekken

Grote ondernemingen en ondernemers met grote plannen hebben allemaal een plek in HNK Amsterdam Schinkel. Het gebouw telt 5.470 m2 verdeeld over turn-key ‘Managed offices’, ‘Kantoren op maat’ en flexwerkplekken. Hoeveel meters heb jij nodig om je ambities te realiseren?

Alle ruimte om te groeien

Dankzij de gedeelde ruimtes in het sociale hart kun je snel opschalen. Zoek je een extra grote vergaderruimte, een werkplek voor je freelancers of een tijdelijk kantoor voor een nieuw project? In HNK beschik je altijd over extra ruimte als dat nodig is.

Flexwerken en netwerken

Ben je een ZZP’er op zoek naar een inspirerende werkplek? Neem plaats aan een van de grote tafels, of zoek een rustig hoekje uit. Als je member wordt van Club HNK krijg je bovendien korting op de huur van vergaderruimtes en offices, en ben je welkom in alle 14 HNK vestigingen. Zo kun je altijd werken waar je klanten zijn.

Aan de ring, in de stad
HNK Amsterdam Schinkel zit vlakbij de A10 (afrit S107) en de Hoofddorppleinbuurt. Stadsbus 62 naar Amsterdam Amstel en Lelylaan stopt om de hoek. Als je even een blokje om wilt, loop je in 10 minuten naar het Hoofddorpplein of naar de oevers van het Nieuwe Meer.

Kom gewoon eens kijken
Benieuwd of HNK ook jouw (werk)plek kan zijn? Regel dan een vrijblijvende rondleiding. We nemen dan de tijd om je alles te laten zien, en al je vragen te beantwoorden.

HNK Ede Horapark

Bel nu met Denise of een andere collega voor meer informatie

  HNK Amsterdam Schinkel
 020 – 240 3660
  receptie.amsterdamSchinkel@hnk.nl

Volg het nieuws van HNK Amsterdam SchinkelAl het nieuws van HNK Amsterdam Schinkel