Close

Een flexibele kantoorruimte huren in een creatieve omgeving

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Niet dromen, maar doen: maak je plannen waar in jouw eigen flexibele kantoorruimte in Zuid Amsterdam

Als ondernemer ben je niet alleen een dromer, maar vooral een doener. Wat je stip aan de horizon ook is, jij gaat ervoor en weet altijd wel een weg te vinden die er naartoe leidt. Bij HNK hebben we die wegen alvast voor je vrijgemaakt. Huur eenvoudig een flexibele kantoorruimte voor zolang jij nodig hebt. Heb je een paar maanden te overbruggen vanwege een verhuizing, of ben je op zoek naar een plek waar je je langere tijd kunt vestigen én gemakkelijk kunt doorgroeien? Binnen ons concept vind je flexplekken, vergaderruimtes, full serviced offices en kantoren op maat voor als jij toe bent aan die ene grote stap.

HNK Amsterdam Schinkel bevindt zich in de Hoofddorppleinbuurt. Deze wijk is niet alleen een populaire locatie voor de mode industrie, maar ook creatieve bedrijven zoals reclame- en marketingbureaus houden hier maar al te graag huis. Niet gek dus dat het binnen de HNK muren ook wemelt van de creativiteit. Het interieur is zo ingericht dat jouw creatieve brein continu geprikkeld wordt; aan nieuwe ideeën geen gebrek!

Stimuleer je creativiteit en maak gebruik van alle faciliteiten die de HNK community te bieden heeft

Binnen het HNK concept staat niet alleen groei, maar ook verbinden centraal. En verbinden; dát doe je natuurlijk buiten je kantoormuren! Maak kennis met mede huurders en ontdek wat je voor elkaars business kunt betekenen. Een frisse blik kan tenslotte nét die stap naar een mooi nieuw idee zijn.

Ook kan een andere ruimte goed werken om je creativiteit te stimuleren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons in-house grand café, waar je een heerlijke kop koffie kunt bestellen of kunt genieten van een gezonde lunch. Bovendien zijn er door het hele pand zithoekjes te vinden zodat je écht even afstand kunt doen van je kantoor. Schijnt het zonnetje? Dan is ons buitenterras de plek bij uitstek!

Wil je er even uit? Frisse lucht doet wonderen en zorgt ervoor dat je er weer een paar uur tegenaan kunt. Je wandelt in zo’n tien minuten naar de Nieuwe Meer, waar je een prachtig panorama view hebt met uitzicht op het Amsterdamse bos.

HNK Amsterdam Schinkel: met ieder vervoersmiddel uitstekend bereikbaar

De HNK locaties kenmerken zich door hun centrale ligging voor ieder vervoersmiddel. Dit geldt evengoed voor Amsterdam Schinkel; de locatie is met de auto goed bereikbaar via de ring A10 West, afrit S107. Er is een parkeergarage aanwezig, maar zorg er wel voor dat je deze van tevoren boekt.

Tramlijn 2 en buslijnen 68, 62 en 758 hebben diverse haltes op loopafstand. Stadsbus 62 naar Amsterdam Amstel en Lelylaan stopt zelfs om de hoek! Vanaf daar stap je eenvoudig over op andere vervoerders. Meer informatie over de bereikbaarheid lees je hier.

Mede door haar ligging is HNK de ideale plek om klanten en partners uit te nodigen. Ontvang je een groot gezelschap en wil je graag een ruimte reserveren? Wij zorgen ervoor dat je jouw bezoek in een representatieve setting kunt ontvangen. Alle ruimtes zijn voorzien van audiovisuele middelen en er is een mogelijkheid om drankjes en hapjes te reserveren. Geef dit wel tijdig aan, zodat we voorbereidingen kunnen treffen.

Een flexibele kantoorruimte huren die helemaal bij jouw bedrijf past: bij HNK is het mogelijk

Waar staat jouw bedrijf op dit moment? En waar wil je graag naartoe? Hoe jouw toekomstdroom er ook uitziet; bij HNK willen we jou en je bedrijf alle ruimte geven om te groeien. Binnen ons concept vind je bedrijven van alle groottes: van ZZP’ers en scale-ups, tot MKB’ers en internationals. Sommige bedrijven huren een tijdelijke kantoorruimte voor een specifiek project of tijdens een verhuizing, en anderen willen graag voor de langere termijn een kantoor huren dat ze in staat stelt om op te schalen wanneer nodig. Niets is ons te gek, en niets is onmogelijk. Samen kijken we hoeveel meters je daadwerkelijk nodig hebt om jouw doelen te behalen. Zo betaal je alleen voor de meters die je echt gebruikt.

Ben je benieuwd naar deze HNK locatie? Boek dan een gratis rondleiding via onderstaande button, neem contact op via 020 – 240 3660 of wandel gewoon eventjes binnen. We helpen je graag!

Kantoor op maat

Geef jouw kantoor de look and feel die past bij je bedrijf. Je bepaalt zelf de vierkante meters, de structuur en inrichting.

Boek de vergaderruimtes met korting wanneer jij ze nodig hebt of creëer zelf een vergaderruimte in de ruimte die je huurt. Hier ben je vrij in!

Je huurt een kantoor op maat flexibel vanaf 1 jaar en betaalt voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Hier zitten geen vaste tarieven aan; de offerte wordt maatwerk samen met jou opgesteld.

Je kunt gebruikmaken van de gedeeld receptie, hebt 24/7 toegang tot het pand en kunt af en toe stoom afblazen in onze horeca gelegenheid.

We hanteren een fixed prijs voor de servicekosten.

Managed Office

Een full serviced kantoor waar je 24/7 terecht kunt.

Inclusief meubilair, schoonmaak, elektriciteit, publieke wifi en een gedeelde receptie die alles voor je oppakt.

Je betaalt een vast tarief, gebaseerd op jouw voorkeuren en de tijd die je nodig hebt. Of dit een uur is, een dag, een week of een aantal maanden; dat is aan jou!

Maak gebruik van onze horeca gelegenheid om stoom af te blazen, te netwerken met andere huurders of heerlijk te lunchen.

Een Managed Office is al te huren vanaf €4,50 per persoon per uur ex. BTW. Huur je een langere tijd, dan levert dat je meer voordeel op!

Vergaderruimtes

Vergaderen en brainstormen in een inspirerende, groene omgeving die je bergen energie geeft.

Ben je met een klein clubje of heb je een grote vergaderruimte nodig? Er is plek voor 2-20 personen!

De ruimte past zich volledig aan jouw wensen aan. Niet alleen wat betreft de inrichting, maar ook als je hapjes en drankjes nodig hebt.

Als HNK Club Member kun je een vergaderruimte huren onder het pay-per-use principe. Een membership is gratis en vrijblijvend. Hiermee kun je ook een flexplek huren.

Huur je een Managed Office, dan krijg je zelfs korting op de vergaderruimtes!

Flexplekken

Tussen 8:00 en 18:00 kun je gebruikmaken van onze flexplekken. Deze boek je als HNK club member eenvoudig online of bij de receptie en je kunt in heel Nederland terecht.

Vink je to do lijst in een mum van tijd af en drink tussendoor een kop koffie of een vers sapje in onze brasserie.

Als HNK club member kun je niet alleen overal flexwerken, maar krijg je ook gratis toegang tot alle netwerk events. Zo word je overspoeld met nieuwe ideeën om je bedrijf te laten groeien!

Je huurt een flexplek al vanaf € 2,75 per uur. Een dagdeel kost € 7,50 en voor een dag betaal je € 15,00.

Toch liever wat meer privacy om aan je project te werken? Een Managed Office huur je al vanaf €4,50 per uur!

Reserveer hier je flexplek, vergaderruimte en Managed Office bij HNK Schinkel

Net als veel aanvullende diensten zoals whiteboards, parkeerkaarten, een lekkere espresso break, ontbijt en nog veel meer. Voor hulp bij reserveren bel je 0800 – 8098 of e-mail naar info@hnk.nl.

Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam