Close
Klanten aan het woord: Jill en Marjolein van Exact personeelsintermediair

Klanten aan het woord: Jill en Marjolein van Exact personeelsintermediair

Wie: Jill Modes & Marjolein Stok
Bedrijf: Exact personeelsintermediair
Wat: Algemeen directeur (Jill) & Operationeel directeur (Marjolein)
Branche: Intermediairs
Houden kantoor in: HNK Rotterdam, HNK Hoofddorp en binnenkort ook HNK Amsterdam Arena
Drinken hun koffie: met een heel klein beetje suiker (Marjolein), zwart of cappuccino (Jill)
Motto: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’ – Mahatma Gandhi (Marjolein), ‘Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dat weten worden we vrij.’ -Buddha (Jill)

Wat moeten mensen weten over Exact personeelsintermediair?
Exact is een personeelsbemiddelingsbureau. We kunnen veel betekenen voor organisaties met een flexibele schil. Die groeit door de vernieuwde flexwet enorm. Wij zoeken maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers. Zo bieden we naast personeelsbemiddeling ook ondersteuning op HR-gebied en salarisadministratie, en geven we trainingen. Trouwens, we bestaan dit jaar 50 jaar!

Wat vinden jullie belangrijk in je werk?
Jill: Dat we goed willen zijn in dat wat we doen, maar dat we het doen met hoofd én hart. Dat we niet gefocust zijn op alleen maar geld verdienen. We doen het met mensen voor mensen. Op die manier kunnen we meer voor elkaar betekenen en ontstaan mooie en duurzame relaties. Voelen mag er bij zaken doen ook toe doen! En dat is belangrijk, omdat mensen die met hoofd en hart werken, creatiever en gezonder zijn, zich meer betrokken voelen en meer energie hebben. Iedereen happy dus! Bij Exact werkt iedereen daarom vanuit zijn eigen drijfveer.

Welke tip willen jullie anderen meegeven?
Marjolein: Ga altijd uit van het goede bij andere mensen. Wees positief! Met zijn allen zorg je ervoor dat een organisatie goed loopt.
Jill: Dat alles wat je doet, doe dat voor jezelf. Durf authentiek te zijn, want dat is je kracht. Maak je eigen keuzes en weet waar jij voor staat. Wees altijd jezelf.

Wie inspireert jullie?
Jill: Stephen Covey, hij heeft mij heel veel geleerd over effectief leiderschap. Zijn 7 habits of highly effective people zijn bij nog steeds top of mind. En net als voor Steve Jobs is mijn grote inspiratiebron Paramahansa ‘Yogananda’s autobiography of a Yogi’. Het boek dat het leven van miljoenen heeft veranderd!

Wat doen jullie over 10 jaar?
Marjolein: Dan woon ik lekker op Ibiza met mijn gezin!
Jill: Als ik ooit stop met Exact, wil ik een retreat centre in Engeland beginnen. Voor overwerkte managers of mensen die niet overwerkt willen raken en die even weg willen van de wereld. Dan kunnen ze bij mij terecht om weer helemaal op te laden. Bijvoorbeeld door yoga en bewustwordingssessies.

Met welke ondernemers in het HNK netwerk willen jullie in contact komen?
Marjolein: Iedereen! Voor advies staat onze deur altijd open.

Hoe bevalt het in HNK so far?
Marjolein: Super! We hebben een prachtige aansluiting gevonden bij HNK. Vanuit strategische plekken hebben we een goed verzorgingsgebied. Ook staat het concept van HNK ons erg aan. Het is jong, hip, flexibel. En het bruist! Je voelt de energie. Er wordt gewerkt, iedereen loopt in en uit. Alles is goed verzorgd en alles is er. We zijn er heel blij mee.

Zouden jullie HNK aanbevelen aan anderen?
Marjolein: Dat lijkt me duidelijk. Absoluut!
Jill: Ja, we praten er ook vaak met anderen over. We hebben bij HNK veel werkplezier.

 

Jill Modes Exact personeelsintermediair      Marjolein Stok Exact personeelsintermediair

Jill Modes & Marjolein Stok

0 Reacties

Er zijn geen reacties mogelijk op dit bericht