Close
Klanten aan het woord: Seher Room van The Hyve

Klanten aan het woord: Seher Room van The Hyve

Wie: Seher Room
Bedrijf: The Hyve
Wat:Office manager
Branche: IT/Open source software
Houdt kantoor in: HNK Utrecht CS
Drinkt zijn/haar koffie: Geen! Ik drink het liefst thee
Motto: Geniet van de kleine dingen in het leven!

Wat moeten we weten over The Hyve?
The Hyve is een IT-bedrijf en bouwt aan open source software. Hierbij kan je denken aan software waar men data invoert zodat het beter visualiseerbaar wordt. Open source software klinkt vaak ingewikkeld, maar het is de bedoeling dat het zaken verduidelijkt en versimpeld. Daarnaast bieden we ook datamanagement, cloud hosting en consultancy aan. Onze klanten zijn veelal ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven

Hoe ben je in deze business terechtgekomen?
Toen The Hyve vijf jaar geleden nog in de startup-fase zat was ik al bekend met ze. Ik ben Kees een paar jaar later weer tegengekomen. Dat is ook het moment dat ze mij een baan aangeboden hebben. Nu ben ik office manager bij The Hyve, maar ondersteun ik ook HR en vind ik mezelf eigenlijk wel een manusje van alles. Een soort spin in het web.

Welke tip had je eerder in je loopbaan willen hebben? / Welke tip wil je aan anderen meegeven (vanuit jouw ervaring)?
Misschien had ik wel meer risico’s willen of durven nemen. Meestal speel ik het op safe, je kent iets al en daar blijf je dan iets te lang bij. Soms is het ook goed om een sprong in het diepe te maken en kijken waar je terecht komt. Dat brengt je misschien ook wel verder.

Is dat ook met jou en The Hyve gebeurd, een sprong in het diepe?
Een beetje wel, ik werkte toen al 5 jaar bij een ander bedrijf en was wel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen The Hyve mij had benaderd wilde ik die uitdaging wel aangaan. Gelukkig heeft dat goed uitgepakt!

Waar ben je gepassioneerd over?
Ik ben echt een people person. Ik zet me graag in voor anderen en voor het team. Binnen mijn functie ben ik voornamelijk ondersteunend aan het werk, want ik wil me altijd 110% inzetten voor het bedrijf en voor het team. Ook daarbuiten probeer ik contact met mijn collega’s te houden of me bezig te houden met werk gerelateerde zaken.

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op het team en op de doelen die we stellen en behalen. We werken met een jong team wat me heel erg aanspreekt. Als ik om me heen kijk, naar de omgeving, de locatie en mijn collega’s ben ik heel blij dat ik dat heb. Het feit dat het werkt, klopt en dat we een goedlopend bedrijf zijn, ja daar ben ik trots op.

Wat doe je over 10 jaar?
Dan ben ik in de veertig! Over 10 jaar zit ik denk ik niet meer bij The Hyve, maar heb ik misschien wel een eigen onderneming.

Dus je hebt ook een ondernemend karakter?
Een beetje. Ik zit nu vijf jaar in het office management. Veel mensen vertellen me dat de dienstverlening waarin ik zit heel waardevol kan zijn. En dat ik dit ook als zelfstandige kan aanbieden. Daar ga je dan toch wel over nadenken, dus wellicht dat ik over 10 jaar wel die richting op ga. En als het kan zou ik het echt top vinden om tegen die tijd ook veel te kunnen reizen. Genieten, hard werken maar stiekem ook de droom van een eigen onderneming.

Met welke ondernemers in het HNK netwerk wil jij in contact komen?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig contact heb binnen HNK met andere ondernemers. Ik zou het wel meer willen hoor. Dus ik denk dat ik vaker naar de vrijdagmiddagborrel ga, daar hoor ik goede verhalen over..

Hoe bevalt het in HNK?
Heel goed. We hebben een fijn kantoor met grote ramen en veel lichtinval en wat helemaal ingericht is naar onze wensen. We zijn begonnen in de andere HNK-vestiging in Utrecht, aan De Weg der Verenigde Naties. Daar hebben we twee, drie jaar gezeten. Sinds een half jaar zijn we gevestigd in HNK Utrecht CS, waar we een groter kantoor hebben. Helemaal top.

Daarbij heb ik ook goed contact met de dames van de receptie en kan ik daar altijd terecht. De faciliteiten zijn ook fantastisch. Voor onze kerstborrel hebben we gebruik gemaakt van de catering van Café SOOF en ook voor onze office warming hebben we Café SOOF weer ingeschakeld. Het zijn de kleine dingen die het heel prettig maakt om in HNK te werken en dat het ook een fijne werkomgeving is.

Zou je HNK aan anderen aanbevelen?
Zeker! 100%.

Wat mis je nog bij HNK? / Welke ideeën heb je voor HNK?
Nee, eigenlijk niet. Ik ben heel tevreden met alles wat HNK te bieden heeft. De fiets die je kunt lenen bijvoorbeeld is echt top! Ik kom zelf uit Soest, dus vanaf het station kan ik lekker lopen naar HNK. Maar soms moet ik even snel de stad in, en dan leen ik hier gewoon de fiets.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *