Close
Klanten aan het woord: Frank van Zon van Physitrack

Klanten aan het woord: Frank van Zon van Physitrack

Wie: Frank van Zon
Bedrijf: Physitrack
Wat: Country Director
Branche: E-health
Houdt kantoor in: de cowork-ruimte van HNK Utrecht Centraal Station
Drinkt zijn koffie: zwart
Passie: technologie in combinatie met zorg
Motto: ‘Geen zorgen voor de dag van morgen, vandaag is al druk genoeg’

Wat moeten mensen weten over Physitrack?

Physitrack is een revalidatieplatform voor fysiotherapeuten, waarmee huiswerkoefeningen meegegeven kunnen worden aan patiënten. Via de website of app houdt de patiënt zijn of haar therapie trouw bij en weet hij/zij precies wat er thuis gedaan moet worden. Oefeningen zijn namelijk een belangrijk onderdeel van een behandeltraject. De filmpjes en tips op ons platform helpen patiënten om deze goed uit te voeren en de fysiotherapeut heeft meer overzicht over wat er thuis gebeurt.

In 2012 hebben een Zweed en een Nederlander het bedrijf opgericht in Amerika. Daarna is het uitgerold in Australië, Nederland en Groot-Brittanië. Inmiddels zijn we de startup fase aan het uitgroeien en werken we op dit moment in Nederland met twee man.

Hoe ben je in deze business terecht gekomen?

Na mijn studie ben ik 2,5 jaar fysiotherapeut geweest in een praktijk hier vlakbij. Ik voelde me alleen niet volledig op mijn plek in de behandelkamer. Toen kwam ik in aanraking met Physitrack en dat was twee handen op één buik. De combinatie van technologie en zorg vind ik superinteressant. En nu zit ik een paar straten verderop in een kantoor! De switch was een hele overgang, maar is uiteindelijk een goede keuze geweest. Op het lange zitten na, bevalt het heel goed.

Welke tip had je eerder in je loopbaan willen hebben?

Als je voor je gevoel niet op het juiste traject zit, doe er dan wat aan. Onderneem actie! Ik heb er zelf misschien te lang mee gewacht.

Wat doe je over 10 jaar?

Grootaandeelhouder worden! Ik hoop in de e-health actief te blijven, maar vooral dat we als Physitrack wereldwijd een grote speler worden.

Waar ben je trots op?

Op waar ik nu ben, 2,5 jaar na mijn afstuderen. Dat ik bewust keuzes heb gemaakt en hier uiteindelijk terechtgekomen ben.

Met welke ondernemer(s) in het HNK-netwerk wil jij in contact komen?

Voornamelijk ondernemers op het gebied van e-health of gezondheidszorg, maar ik ben nooit verlegen om een praatje.

Hoe bevalt het so far in HNK?

Ik zit sinds twee weken in de cowork-ruimte en het bevalt goed. Ik vind dat HNK een spontaan en leuk team heeft. De sfeer is fijn. Bij HNK vind ik de juiste combinatie tussen flexwerken en een eigen kantoor. Toen ik hier binnenkwam voelde ik direct: dit is wat ik zoek!

Zou je HNK aan anderen aanbevelen?

Jazeker.

0 Reacties

Geef een reactie

Uw mailadres zal niet zichtbaar zijn. Verplichte velden zijn aangegeven met een *